Total brist på förståelse för civila israelers utsatthet!?

WOW! Naomi Abramowicz ord. Är hon kanske dotter till megafonen Lisa Abramowicz?
Men herregud! Vad är det med dessa zionister!? Israelers utsatthet!!! Israeler ser sig alltid som offer när det i själva verket är Israel som är förövaren. Det är inte palestinier som bedriver ett folkmord. Palestinier har inte bett om denna ockupation som bestämdes av andra. Palestinierna är berövade på sitt hemland.

Skolungarna får lära sig att Palestina inte finns. Googla på Palestina, det finns inte.
Israel får det modernaste från USA när det gäller vapen, infanteri, flygvapen och kustartilleri m.m. Dom får flera miljarder dollar från USA:s zionister varje år men även Scud-mislier. Israel har egen vapenindustrin som dom mer än gärna använder i Gaza. Gazaborna har inga möjligheter att flytta eller röra sig fritt till Israel. Check-points där övergrepp och trakasserier är vardagsmat för palestinier. Det ÄR övergrepp som Israel utsätter palestinierna för och för mig är det ingenting annat än ”Canned hunting”!

Palestinierna behandlas som boskap när dom är tvungna att gå i dessa fållor.

Palestina har inget infanteri, inget luftvapen och inget kustartilleri.
“utomrättsliga avrättningar”, jo, det begås utomrättsliga avrättningar var och varannan dag. Så fort det minsta lilla inträffar skjuts en palestinier ihjäl, barn kidnappas och sätts i fängelse.

Gazaborna lever i misär och utsätts för kollektiva bestraffningar. Vilket annat land har detta? Det innebär att dom inte kan bygga upp det som Israel har bombat till smulor. Det finns ju en anledning till att tunnlar byggs!

”Men Wallström har knappast portionerat ut kritiken rättvist mellan israeler och palestinier.” WHAT!! Zionism är det värsta jag vet, precis som fascism, kommunism och andra former av diktaturer. Det är samma skit fast i olika högar. Finns det någon som ser Palestina och Israel som jämbördiga!?

Israel hatar alla som emot och i Israel är det ett brott att kritisera Israel och man kan få fängelse. Netanyahu åkte till Kanada och försökte få det olagligt att kritisera Israel men det blev en flopp förstås!

Zionism har ingenting med judaism att göra. Zionister har lagt religionen på hyllan och vill erövra världen. När palestinierna har eliminerats står Libanon på tur.

Vapenlabbet – gjutet bly

Zionister har tunnelseende och ser ingenting eller rättare sagt dom vill inte se. Dom är som dom tre aporna, jag ser inget, jag hör inget, jag säger inget.

Utomrättsliga avrättningar har pågått sen ockupationen 1948. Det finns lite olika siffror på hur många palestinier som fördrevs men upp till 700 000 – 800 000 kan ha tvingats bort från sitt land, palestinska byar brändes ner och dom som inte vek sig eller av gav sig iväg mördades. Palestinska byar döptes om till israeliska namn.

Israel är något av det fegaste som finns. Dom ser sig också som något förmer än andra människor när det i själva verket är tvärtom. Jag tycker att dom är onda, genuint onda! Islamofober där det finns högt uppsatta politiker och rabbiner som ser palestinier som råttor och med det ska utrotas. Palestinska kvinnor föder framtida terrorister o.s.v. o.s.v. o.s.v.

En sann zionist och det är fruktansvärt. Ondska!

På västbanken pågår nattliga räder mot palestinska familjer. På Västbanken har inga krig utspelats som i Gaza, varför? Jo, för där finns bosättningarna och många israeler och dom river i stort sett varje dag palestinska hem på falska papper. DET ÄR ETT FOLKMORD som pågår. Och det är israeler som vill utrota varenda palestinier eller skicka ut dom i öknen som dom gjort med beduinerna. Det är också skillnad på folkmord och folkmord. Folkmordet på palestinierna räknas inte.

GUD är ingen mäklaren!! Det som står i Gamla testamentet är skrivet av gamla gubbstruttar och är en sagobok som jag anser att alla s.k. heliga skrifter är.

Detta klipp med dold kamera är en riktig godbit. Det är det som är USA/Israels mål. AIPAC är i farten som dom numera är överallt så även i Sverige. Manipulativa och mycket aggressiva i sin lobbying.

En “GIGANTISK” bomb från Gaza!? Skadade ingen som dom sällan gör då dom hamnar i områden glest befolkat. Det kanske rentav är Israel som vill ha en anledning att testa några nya vapen i Gaza som ska säljas på nästa vapenmässa?

Såhär är det.

Såhär ser blockaden ut. Fiskarna har ingen möjlighet att ta dessa stora båtar ut utan nu fiskas det i små båtar. Går dom utanför gränsen tas båten i beslag eller skjuts sönder. Patrullbåtar finns ständigt närvarande. Medan Israel attackerar “Ship to Gaza” på internationellt vatten.

IDF är klädda i uniformer som tål en hel del, dom har skyddsvästar, hjälmar m.m. och HUR blev IDF attackerade? Det vore intressant att veta. Ibland räcker det med att höja armen för att IDF ska ta det som ett vapen, en mobiltelefon t.ex.

Så sant så! Alla borde läsa Ilan Pappás bok “Etnisk rensning” och Miko Peleds böcker t.ex. “Generalens son”. Finns mycket på Youtube om hans föreläsningar. Båda judar. Men också Amos Oz “Hur man botar en fanatiker”. Det borde också Naomi Abramowicz läsa. För det finns en stor brist på empati för palestinier.

Margot Wallström har dille på Israel
Ingen kan trampa i klaveret med samma finess som Margot Wallström (S).
Det verkar som att utrikesminister Margot Wallström har fått dille på det där med judar och Israel. Men det blir sällan särskilt lyckat.

Israelerna hånar det särskilda sändebudet
I onsdagens utrikesdeklaration kom självklart Israel upp, som det brukar göra. Wallström, som verkar tro att hon allena kan blåsa liv i fredsförhandlingarna, meddelade högtidligt att regeringen ska utse ett särskilt sändebud för att verka för en lösning på Israel-Palestinakonflikten.

Responsen från den israeliska regeringen var, av förståeliga skäl, inte överväldigande.
“Med tanke på den svenska regeringens extraordinära framgångar med att skapa fred världen över, är vi djupt tacksamma över beslutet att äntligen göra slut på den här regionens sjukdomar. Varför kunde de inte komma tidigare?”. Det sa Emmanuel Nahshon, talesperson vid det israeliska utrikesdepartementet.
Vad Wallström hade i åtanke är svårt att förstå. Hon är ju inte ens välkommen på statsbesök i Israel. Varför skulle israelerna bry sig om regeringens särskilda sändebud?

Ett genomgående drag hos utrikesministern är att hon verkar tro att hon är stjärnan i sin egen show. Där ska Margot minsann få vara Margot. Därvidlag påminner hon en del om sin föregångare Carl Bildt (M). En medelstor hund med attityden hos en betydligt större hund, för att parafrasera den amerikanska ambassaden omdöme om Bildt. Utrikesminister Bildt (M) var för övrigt inte heller någon favorit hos israelerna. Men han undvek i alla fall att komma på kant med ett helt land.

Wallström ingen favorit i Israel
Har Wallström inte rätt att kritisera Israel och Benyamin Netanyahus regering? Givetvis har hon det. Netanyahu har verkligen gjort sig förtjänt av internationell kritik. Men Wallström har knappast portionerat ut kritiken rättvist mellan israeler och palestinier. Hennes uttalande om så kallade “utomrättsliga avrättningar” visade på en total brist på förståelse för civila israelers utsatthet.

Nej, utrikesministern är inte utrustad med ett diplomatiskt handlag. Det är märkligt. Någon som har varit politiker i åtskilliga år med tjusiga uppdrag som FN-sändebud och EU-kommissionär borde ha lärt sig ett och annat om hur diplomati fungerar.

Expressen – Margot Wallström har dille på Israel

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.