SWEDISH DEFENSE AND NATIONAL SECURITY ADVISER

Är denna Nils Bildt en skapelse av Fox News? Ska detta få folk att tro att det Carl Bildts bror eller nåt. Undrar vad Carl Bildt tycker om detta! Skiten heter egentligen Nils G Tolling och är ett troll. Vi är utsatta för en slags attack där Sverigefascisterna och annat slödder drar växlar på galningen Trump! Trump vill till varje pris framställa muslimer som helvetet på jorden och dom bara måste stoppas från att komma in i USA. Jag börjar på allvar tro att Trump är en fullblodspsykopat! och han är livsfarlig! Han kommer att göra precis vad som helst för att få sin vilja igenom.

Nils G Tolling är lite lik Sean Spicer.

Svensk rådgivare gav bild av Sverige i USA

Det här inlägget postades i Allmänt, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.