The Settlers av Shimon Dotan – Bosättarna på Västbanken

DOX-dokumentären igår var riktigt plågsam att se och sann! Hur kan människor bara bli så jävla onda som bosättarna!?

Dom är dessutom stockdumma!! Denna jävla TORA kan dom stoppa upp någonstans och höja blicken över horisonten och börja TÄNKA!! Det är ett problem, dom tänker inte! Dom sitter med näsan i denna löjliga sagobok och tror på vartenda ord! Det menar jag, då är man dum i huvudet!!

Många av dom klipp som finns med i dokumentären har jag laddat ner från Youtube. Och imorgon ska jag spela in reprisen för den vill jag ha.

Ondska i dess renaste form. ONDSKA!! Hur kan världen se på när ett ett folk utrotas som har pågått sen 1948!? USA har den största skulden i detta då amerikanska zionister är en mycket stark grupp och viktiga på många sätt. Det är också amerikanska zionister som bosätter sig på Västbanken. Zionisterna bygger broar och tunnlar ovanför palestinsk mark så att dom snabbare kan komma till Jerusalem och behöver inte möta palestinier. Särskilt dåliga vägar för enbart palestinier och särskilt bra vägar enbart för israeler. Dom sa om sig själva att dom är zionister. Och det finns inget religiöst i det. I slutet av dokumentären tas detta upp i den s.k. triangeln.

Dessa avskyvärda utposter mot palestinierna där bl.a. en ung fanatisk kvinna satt precis bredvid en palestinsk olivlund sa att olivlundarna kommer att bli våra. Dom mest extrema zionistiska fundamentalisterna bygger utposter överallt fast det är förbjudet.

Något som också togs upp är att Israel ser sig stå över alla andra och deras mål är att härska över världen och då kommer det också att bli fred. Men det är inget nytt för mig och det har jag också hävdat i åratal. “Den nya världsordningen”! Dom ska bli det härskande folket.

Det finns många bra judar i Israel men dom har inget att säga till om och dom som har synpunkter öppet hotas. Det är en apartheid och rasistisk stat med kollektiv bestraffning. Palestinier har ingenting medan israeler har allt, tjusiga villor med pooler och all bekvämlighet man kan önska medan palestinska hem rivs dagligen för utbyggnad av befintliga bosättningar då nya bosättningar är förbjudna.

Jag kan inte göra annat än hata Israel och dessa zionister och dessa fundamentalister i dessa utposter som är enkla bostäder och i tält som är lätta att montera ner och bygga upp igen.

Hade det inte varit för dessa mycket aggressiva lobbygrupper av olika slag som AIPAC, ADL, JPL m.fl. och Bilderberg-Group hade Israel för längesedan varit borta. Dom är nerlusade med pengar och det går före allt.

Det är mycket viktigt att det finns personer som är judar som gör dokumentärer som visar sanningen som jag också har lagt in här på bloggen, “Vapenlabbet” och om “CheckPoint” och många fler.

Shimon Dotan intervjuas av Democracy Now, Amy Goodman. Palestinier dödas varje dag och dom fängslas som jag har skrivit om i åratal! Den fotograf som blev skjuten i ögat dog senare som så många andra. Det finns ett klipp med Benjamin Netanyahu.


“The Settlers”: New Film Reveals History & Consequences of Israeli Settlements on Palestinian Land

As Israel faces international condemnation over its plan to build 153 new settlement homes in the Israeli-occupied West Bank, the watchdog group Peace Now reports Israel’s defense minister has approved the construction of the new Jewish-only homes last week. The plan sparked swift criticism from U.N. Secretary-General Ban Ki-moon, who called the settlements “an affront to the Palestinian people and to the international community.”

In response, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu said Ban Ki-moon’s criticism gives “a tailwind to terrorism” and that the “U.N. lost its neutrality and moral force a long time ago.” This comes as President Barack Obama spoke at the Israeli Embassy to mark Holocaust Remembrance Day, saying, “We are all indeed Jews.” We examine the history and consequences of decades of Israeli settlement construction on Palestinian lands in an interview with Shimon Dotan, the director of an extraordinary new film, “The Settlers,” which just had its world premiere at the Sundance Film Festival. “It is such a heated and often discussed topic, but I find that so little is known about it, and often the discussion is misinformed,” Dotan says.

The Democracy Now

Repris imorgon SVT1 Dox: Bosättarna 23:05 – 00:40


The Settlers – Trailer

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.