Doktor Jekyll och Mr Hyde

En sak är säker, ränderna går inte ur Trump. Han är som han är och jag tror inte ett smack på hans “charmerande” tal. Är folk så naiva att dom tror på detta? Det var väldigt mycket som han inte tog upp. Jag är inte ett dugg förvånad att detta tal kom.

“Bröd och skådespel till folket” så att dom håller sig lugna så att fulspelet bakom lyckta dörrar kan fortsätta.

Hans tal var bara förvirrande och skapar mycket osäkerhet för nästa vecka kommer kanske en ny spya i god Trump-stil. Miljön till exempel nämnde han inte med ett ord men det är inte så konstigt för chefen för den myndigheten är klimatförnekare. Det kan inte bli bra politik med Trumps skräckkabinett. Det är helt omöjligt!

Aftonbladet – Så överraskade Donald Trump alla med sitt tal

Jag läste också att svenska nazister organiserar sig i Al-Right-rörelsen i Washington. Steve Bannon är involverad i den rörelsen och han ingår i Trumps regering. Steve Bannon är känd som nazist. Nice!!

Vilka svenska fascister/nazister kommer nu gå på export till USA. En finns i Ungern och någon finns i Ryssland.

Hemskt att Trump ska starta en byrå som ska jaga immigranter Victims of crime by immigrants engagement “VOICE”..

Trumps arroganta uppsyn med näsan i vädret bådar inte gott.

”Skillnad mellan tal och verklighet”
Demokraternas minoritetsledare i senaten, Charles Schumer, var inte lika imponerad som många andra.
– Problemet med Trump är att hans tal och verklighet står väldigt långt från varandra, säger han till CNN.
– Han talar om att rensa upp i träsket och samtidigt fyller han sin regering med miljardärer. Hans tal har inget att göra med vad han gör.

Burop
Enda gången det hördes en antydan till burop var när Donald Trump tillkännagav att han gett departementet för inrikes säkerhet i uppdrag att starta en byrå, VOICE som ska utläsas Victims of crime by immigrants engagement.

Trump ägnade sedan lång tid åt att hylla de anhöriga till två poliser och en civil ung man som alla dödats av illegala immigranter, som bjudits in till kongressen.

Och när han talat om sina rekordhöga anslag till försvaret vände han sig till änkan efter Ryan Owens, den soldat som dog på uppdrag i Jemen under Trumps första vecka som president.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.