Trump avskaffar lag som skyddar arbetare

Ja, det är klart. Han kommer att skita i folk från Mellanvästern och andra fattiga människor. Men det var ju lätt att räkna ut att Trump är maktgalen, ett freak!

Att återuppta kolgruvorna där människor far illa struntar han i också. Jovisst gruvarbetarna jublar, hur länge till? Trump kommer i övrigt att skita i dom. Lönedumpning och säkerheten! Fackföreningar finns ju inga längre och dom som finns är köpta av storfinansen.

Problemet är att han nu också skippar miljöprojekten vilket kommer att innebära att vi andra runt om i världen drabbas av all den skit som USA släpper ut. Jag hade inte sagt något om USA låg i en bubbla och fick ta sin egen skit. Om det ska göra nytta vill det till att ALLA drar sitt strå till stacken.

Trump sviker arbetarna så grovt att det är häpnadsväckande. Backlash! Jag hörde på nyheterna att “Trumpcare” INTE ska gagna arbetarna, tvärtom, billigare försäkring till dom rika och dyrare till dom fattiga. Hur den i detalj ser ut vet jag inte. Jag har försökt att ta reda på det men inte hittat något. Men det är ju politik i fascistisk anda.

Så skulle det också bli om Sverigefascisterna skulle vinna i Sverige. Dom kan stå och råljuga i TV och slå blå dunster i dom korkades ögon och rensa ut men det hjälper inte.

Några av tidigare länkar:
2016-11-09 USA går från en elit till en annan elit!
2016-11-23 Svärsonens uppdrag-Ordna fred!
2017-01-26 Trump vill skendränka folk för att få fram sanningen!

Trump vill även förbjuda abort och abortpillret vilket medför en massa illegala aborter i stället. Kvinnor kommer att ta livet av sig då dom kommer att tvingas att föda barn som blir till efter en våldtäkt. Men sådana kvinnohatare finns även i Sverige. Religiösa högertokar, en av dom är Ellinor Grimmark som stöttas av ADF – Alliance Defending Freedom som är nerlusade med pengar. Hon vill förbjuda “dagen efter”-pillret och att kvinnor ska föda barn som blir till efter en våldtäkt som då ska adopteras bort. Det är verkligen kvinnofientligt!


En arrogant översittare som förnedrar och kränker människor främst kvinnor!!

En lag som skyddat arbetare från att drabbas av lönedumpning och osäkra arbetsplatser har avskaffats av president Donald Trump.
–Presidenten har åter visat att han vid varje tillfälle väljer välbärgade företagsvänner före hårt arbetande amerikanska familjer, säger Demokraternas ledare i Representanthuset, Nancy Pelosi.

Under sin tid som president genomförde Barack Obama en lag som straffade företag som bröt mot lagar om lön och arbetarsäkerhet. Det kunde röra sig om att man inte betalade minimilöner, bröt mot säkerhetsregler på arbetsplatsen eller inte betalade övertidsersättning.
.
Om företaget vid upprepade tillfällen inte följde lagen förlorade de sina regeringskontrakt i den mån de hade några. Presidenten själv twittrade att han nu ”avskaffat onödiga jobbdödadande regler”.

Vita husets pressekreterare Sean Spicer argumenterade för att avskaffa skyddet för arbetarna:
– Lagen gjorde det för enkelt för advokater att ge sig på amerikanska företag och amerikanska arbetare som arbetar under olika regeringskontrakt. Presidenten såg hur arbetare, skatter och företag Nancy Pelosi, riktar stark kritik mot presidenten:
– Presidenten har åter visat att han vid varje tillfälle väljer välbärgade företagsvänner före hårt arbetande amerikanska familjer.

DN – Trump avskaffar lag som skyddar arbetare

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.