Payback!

Varje gång en tjur skadar en matador tänker jag, Payback!! Jag tycker inte ett jäkla dugg synd om dom! Tjurfäktning har jag skrivit om flera gånger. Det är ett jäkla djurplågeri och det är i stort sett alltid tjuren som förlorar.

Hur i glödheta…. kan någon se det som en sport!? Men katoliker ser inte djur som några kännande varelser eller att dom har någon själ. Vilken idioti! Jag avskyr katolicismen! Pedofilernas religion. Det kommer nu i UG på onsdag om pedofilerna i Alperna.

Tjurfäktning borde förbjudas!

23-årig tjurfäktare kämpar för sitt liv
Den debuterande tjurfäktaren Daniel García Navarrete, 23, fick en fruktansvärd start på sin karriär i Madrid.
Motståndaren, en nästan 500 kilo tung bjässe till tjur, stångade honom i halsen, ansiktet och genom tungan. Navarrete fördes till sjukhus där han kämpar för sitt liv, uppger Daily Mail och spanska medier.
Omkring 10 000 människor i den spanska tjurfäktningsarenan Las Ventas blev vittnen till den otäcka händelsen. 23-årige Daniel García Navarrete tappade kontrollen över en halvt ton tung tjur och blev genomborrad flera gånger av den väldiga motståndaren som han ställdes öga mot öga med.

Bilderna från tjurens attack är blodiga och skrämmande. Navarrete kastas upp i luften och ner i marken och han stacks av tjurens horn fyra gånger: två gånger i nacken och två gånger genom hans käke.

Expressen – 23-årig tjurfäktare kämpar för sitt liv

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.