”Kvinnor får inte gå ut, ha parfym eller skoja”

Kalla fakta igår med dessa könssegregerade skolbussar!? WTF!!! Flickor bak och pojkar fram.

Vi ska INTE ha något jävla Saudiarabien i Sverige! Det är därför dom är så pigga på att betala för moskéer i Sverige där dom också ställer krav på vad som ska predikas där. Om jag inte missminner mig var det Örebro senast.

Och sen dessa idioter!!
SVERIGES FÖRENANDE MUSLIMER, SFM

Det finns INGET att missförstå här! Ni hatar kvinnor och dom är enbart förbrukningsvaror som ni äger, inget annat!! En lägre art! Men glöm inte att denna lägre art bär er svinpälsar i nio månader, föder er m.m.

Nu måste politikerna sätta ner fötterna och stänga dessa friskolor som får statsbidrag som bidrar till ett enormt förtryck av flickor och kvinnor. Kommer dessa jävla män från Saudiarabien? Från Egypten? Från Somalia?

Jag har alltid ansett att alla dessa friskolor av olika sort bara segregerar befolkningen. Det finns även andra extremer i Sverige som inte vill integrera sig. Det har jag skrivit om tidigare.

Förorterna vid Järvafältet där inte kvinnor kan röra sig fritt och Djissus Kraist om dom är singlar!! Då tar det hus i helvete! Då ska dom trakasseras både verbalt och fysiskt. Snorvalparna kastar sten och ropar hora efter dom. Detta är något dom har fått lära sig hemma!

Sånt här drägg ska man kasta ut. Vad F@N gör dom här om dom hatar Sverige så? Åk tillbaka till Egypten, Somalia och Saudiarabien!! Deras mission är att omvända Sverige. Det är dom i och för sig inte ensamma om MEN dessa idioter är riktigt farliga!!

Ni förstör för alla andra muslimer som finns här och som arbetar och sliter för brödfödan.

Salafism eller som den också kallas för Wahhabismen som utövas i Egypten och Saudiarabien. Avarter som inte ska finnas i Sverige. Dessa män är ju helt rubbade och borde spärras in på sinnessjukhus!!!

Dom finns i Malmö dom finns i alla dessa förorter som i Angered och Örebro m.fl.

Tänk väl att kungahuset och Wallenberg med kompani handlar med Saudiarabien och är bästis och bundis med kungahuset och dess shejker. H&M också dom lika god Kålsupare tillika IKEA.

Dom försvarar sig med att dom har en mission och det är att se till att bygga upp mänskliga rättigheter!!

Ska vi gå på det skitsnacket? NEJ, såklart inte!!! Money, Money, Money…. det är det som är det viktigaste!! Kronprinsessan åker ner till Saudiarabien och medlar när Margot Wallström kritiserar hur vi bygger vapenindustri där. Dessutom stödjer Kronprinsessan slaveriet i H&M:s förskräckliga fabriker i Asien.

Wahhabisterna ser väl en framtid i Sverige. Sverige är ju vänner med Saudiarabien eller hur?

Dom gånger jag ser en man i vit klänning och vit virkad kalott och radband tänker jag på dessa extremer. Jag har sett två där jag bor. Vanliga muslimska män går inte klädda så.

När jag bodde i Nynäshamn för många år sedan bodde det en kurd i samma trappgång och vi åkte med samma buss och han frågade ut mig varför jag bodde ensam bla. bla, bla. Till slut blev jag förbannad, att i Sverige kan kvinnor leva ensamma och det ska han fan-i-mig inte bry sig om. Efter ett tag blev han ihop med en yngre kvinna och det resulterade i att vi grannar fick ringa polisen då han misshandlade henne. Dom flyttade efter ett tag och jag såg dom sedan med en barnvagn. Stackars kvinna. Vilket skitliv.

Sen får vi inte glömma att USA ger understöd till Saudiarabien i folkmordet i Jemen.

”Kvinnor får inte gå ut, ha parfym eller skoja”
Här lär Sveriges förenade muslimer, SFM, ut att kvinnor inte får lämna hemmet, inte bära parfym, inte skoja och inte visa hud.

Hon ska inte gå ut utan tillåtelse från sin man, säger föreläsaren sheikh Muhammad al-Shahrani.

SFM fick så sent som i januari ekonomiskt bidrag av Göteborgs stad och riskerar även att få betala tillbaka en halv miljon i statligt bidrag.

Saad och sheikh Muhammad al-Shahrani
Sveriges förenade muslimer fick förra året över en halv miljon kronor i bidrag av staten. Ansvarig myndighet, Mucf, slog i en utredning i höstas fast att föreningen hade anlitat föreläsare som uttalat sig på ett sätt som inte är förenligt med demokratins idéer. Men eftersom det inte skett i närtid, det vill säga efter 2014, fick de behålla bidraget.

SFM var mycket nöjda med att al-Shahrani kunde besöka föreningen. ”Ord kan inte rättvist uttrycka den glädje vi känner över att ha denna ärade sheikh på besök, vi hoppas att ni är minst lika glada över hans ankomst. Kom och lyssna och erhåll lärdomar! Må Allah skänka sitt skydd över sheikhen och skydda honom från allt ont”, skrev SFM på Facebook före besöket.

Förutom bidrag från staten fick SFM så sent som i januari i år 92 440 kronor från Göteborgs stad. Bidraget är ett så kallat lokalbidrag som är ett stöd till föreningar som bedriver aktiviteter i egna lokaler, eller i lokaler som hyrs på lång tid.

Aftonbladet – Kvinnor får inte gå ut, ha parfym eller skoja


Så här ser shejken ut hela tiden – galen!

Detta är också värt att veta!!

Politiska salafister
Dom drivs av drivs av en militant radikalism.
Wikipedia – Salafism

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.