Om det stämmer….

Nu är han misstänkt jovisst men bilder har släppts och han är misstänkt av den högre graden. Jag skulle bli mycket förvånad om han INTE är skyldig. Oavsett så blir han utvisad.

Så utstuderat! Om han hade kommit undan så vem vet om han hade försökt igen. Han stinker av ondska. För hans tanke var naturligtvis att ett attentat skulle göra att han slapp utvisas men kanske också en hämnd för att han skulle utvisas.

Den uzbekistanska gruppen i Sverige tycker inte att SÄPO skyddar dom tillräckligt enligt sonen till imamen. Den uzbekistanska gruppen kanske SÄPO borde studera lite mera ingående om den nu har radikaliserats i Sverige.

Sen hoppas jag att den kvinna som skyddat denne Rakhmat Akilov också åker dit för självklart visste hon om att han skulle utvisas. Han har ju småbarn så det finns väl en fru/sambo i Uzbekistan. Han var här för att arbeta och skicka hem till familjen. Men han fick sparken. Han hade naturligtvis hoppats på att få permanent uppehållstillstånd för att sen få hit familjen.

Han är ingen ensam galning det finns personer som visste om detta. Det är jag helt säker på. Kvinnan som tog hand om hans post sa i en intervju att vi uzbeker hjälper varandra. Hans Facebook säger att han hade sympatier ed IS.

“Han kommer att sitta inne resten av livet”. Jovisst det är bra men är det inte bättre att utvisa honom nu. Nu kommer han att kosta oss förutom allt lidande en jäkla massa skattepengar. Han kan inte sitta i fängelse här för han kommer inte att få det lätt. Uzbekistan kanske begär honom utlämnad.

Uzbekistan är en diktatur där huvudreligionen är sunnitisk och det finns inget utrymme för kritik. Korruptionen är utbredd som i så många av de forna sovjetiska länderna.


Ondskans ansikte!

”Vet att han visat extremsympatier”
Enligt Aftonbladets uppgifter ska 39-åringen ha sagt att han var kopplade till terrorsekten IS när han brottades ner av polis. På söndagen uppgav polisen på en presskonferens att deras utredning visat att mannen uttryckt sympatier för terrorsekten IS.
– Vi vet att han visat sympatier för extrema organisationer, däribland IS, säger Jonas Hysing, nationell kommenderingschef på polisen.

Rakhmat Akilov har bland annat laddat upp propagandafilmer för IS på sin Facebooksida samt gillat en bild på blodiga människor, tagen sekunderna efter explosionen vid Boston Maraton den 15 april 2013.

Hittills ska polisen också ha hittat minst 70 ”digitala bevis” mot den misstänkte terroristen. Säkerhetspolisens chef Anders Thornberg har också uppgett att de blivit tipsade om 39-åringen i fjol. Han fanns därmed i deras underrättelseregister men ”uppgifterna om honom gick inte att belägga”, enligt Thornberg.

Skulle utvisas
Rakhmat Akilov var därför inte flaggad den 13 februari när utvisningsbeslutet lämnades till polismyndigheten för att verkställas då 39-åringen hållit sig undan.

Aftonbladet – Rakhmat Akilov, 39, misstänks för attacken på Drottninggatan

Det är här är fint att polisen får kredit för ett bra arbete!


Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.