Ellinor Grimmark som vägrar utföra aborter!

Tack och lov så blev det avslag på hennes krav och ADF:s krav att vägra utföra abort. Dessa förrädare kommer inte att ge sig och denna aggressiva lobbygrupp som stöder dessa religiösa tokstollar som vill förvägra kvinnor att få abort och även förvägra kvinnor abortpiller och även att använda spiral. Men det mest extrema är att hon/ADF tycker att kvinnor som blir våldtagna och blir med barn ska tvingas att föda och sen adoptera bort barnet. Jag tycker inte att hon är mänsklig. Ingen empati! Hon HATAR kvinnor!!

Nu kommer dessa kvinnohatare att ta ärendet till EU. ADF har ju härjat i Sverige i många år och har nu Ellinor som “spjutsptes” mot alla kvinnor.

Ellinor står och ljuger oss rakt upp i ansiktet i TV att hon har varit så ensam men jag är helt säker på att ADF har stått bakom henne HELA tiden, ADF har helt enkelt letat upp en lämplig person för sitt kampanjarbete i Sverige.

ADF – Alliance Defending Freedom är precis som AIPAC styrs och leds av zionister, pro-israeler och andra religiösa tokstollar som Mormoner, Jehovas vittnen, Scientologer och andra religiösa extremister. Och dom har hur mycket pengar som helst.

I hennes utbildning som barnmorska har hon utfört abort annars hade hon inte fått sin examen!! Hon har vetat hela tiden att abort ingår i hennes arbete som barnmorska så SJÄLVKLART har hon och ADF en agenda!!

Men Ellinor är inte ensam! Linda Steen också abortmotståndare

I dom länder där det finns att vägra utföra abort är det köer, långa köer. Nu ser jag att detta är inte det enda målet. Målet är att införa religion i hela vården. På sikt kanske sjuksköterskor som tillhör Jehovas vittnen vägrar ta blod, vägrar att operera andra Jehovas vittnen m.m. Det kan ju gå hur långt som helst. Men främst är det ADF:s mål inget annat.

Ruth Nordström pratar om åsiktskorridoren i Sverige som måste bort.
Hur tar du kritiken mot dig själv?
– Jag tar gärna den smällen. Mitt fokus är på Ellinor.
RFSU:s förbundsjurist Sara Bäckström tycker att fallet är viktigt.
– Det är större än bara en barnmorska, säger hon.
Hon menar att det handlar om vårdvägran och ett försök till angrepp på svensk abortlag via juridiken.
– Ekots granskning var eminent, anser Sara Bäckström.
Regionens personaldirektör Anders Liif tycker att bilden av parterna har ändrats i media.
– Ibland kan kommuner, landsting och regioner liknas vid jätten Goliat och den enskilde som David. Men i detta fall får man nästan vända på begreppen.
Han menar att regionen nu snarare ses som David som strider mot jätten Goliat, den starka lobby-gruppen
– Vi bestrider att hon blivit diskriminerad. Man kan inte villkora en anställning i förväg och bara vilja utföra en del av arbetsuppgifterna.

SVT – Dom i Arbetsdomstolen mot abortvägrande barnmorskan Ellinor Grimmark

”Ellinor Grimmark är abortmotståndaren som inte får finnas” Detta står i Smålandstidningen! Vem har sagt det? Hon får tycka vad fan som helst MEN abortmotståndare ska inte finnas i den svenska vården!! Bibelbältet! FY F@N!! Hon är INTE diskriminerad. OK, det kanske finns sjukhus som anställer henne MEN det viktigaste är att det INTE finns lagstiftat! Om det gjordes ett val som enbart gällde kvinnor så skulle det bli 98% FÖR fri abort. Här ska inte en “sketen” liten minoritet komma och bestämma kvinnors rätt att bestämma över sin egen kropp!!

SmålandsPosten – ”Ellinor Grimmark är abortmotståndaren som inte får finnas”

Jag tror att skulle ett sjukhus anställa henne och det skulle komma fram att hon är en religiös abortmotståndare hjälpt av ADF skulle det bli ett jävla liv.

Diskussionen om att inte privatisera universitetssjukhusen som regeringen lagt fram slogs ned med hjälp av Sverigefascisterna. Så i en framtid kan riskkapitalister köpa dessa om om blåbruna vinner (Alliansen). Sverigefascisterna består ju av en gäng kriminella som poppar upp hela tiden. Vi lever inte längre i den bästa av världar. Den blir allt smutsigare och brunare.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.