50 gripna i jätterazzia mot nätpedofiler

Återigen så gör internet män till monster! Hur många nätpedofiler finns det i världen? Män som begår fruktansvärda sexbrott både IRL och på nätet. Jävla as! Vad är det med män egentligen? Är det, det testosteronet som gör män till brutala pedofiler?

Skitungar kollar på våldsporr på väg hem från skolan hörde jag i “Fråga doktorn” skitungar på 10-12 år. Det kan man ju räkna ut med “hålfötterna” vad för slags män det blir.

Internet är ett helvete på många sätt. Det hackas, våra datorer attackeras, banker hackas, företag blir bestulna, kändisar blir hackade, kriminella är så uppfinningsrika och gärna ger dom sig på äldre. Dom kollar upp dom på nätet och det finns sidor som mer än gärna exponerar folks ålder. Folk luras att öppna länkar och vips blir dom av med en massa pengar. Ligor blir mer och mer aggressiva. När jag var i Göteborg senast blev jag antastad av en som ville sälja en “guldring”.

Kriminella kollar på Google var det finns ensliga villor och gårdar. Det VAR bättre förr! Det VAR bättre på 50-talet, 60-talet, 70-talet och under 80-talet. Sen kom internet till vanligt folk 1995. Sen har det bara gått utför och jag undrar när botten är nådd.

Dom som är födda i internet-tiden har ingen aning om hur lugnt det var. Det fanns något som hette solidaritet och hänsyn. Respekt för äldre.

Sen Facebooks-våldtäkten. Tack och lov blev dom dömda men alldeles för lågt straff. Hela tiden måste lagar anpassas och nu MÅSTE lagarna skärpas mot nätvåld och sexövergrepp på nätet.

Männen klagar läste jag häromveckan då dom är singlar men vem F@N vill ha en man idag! Alla verkar mer eller mindre sitta i sexträsket och favoritsysselsättning är att hata kvinnor på nätet.

Här ett exempel, hittat på Twitter. Dom skäms inte för sig precis! Denna lilla skiten Patrik. Säkert singel för vem vill ha en sådan? Dessa rasister som dessutom skitar ner internet. Dom borde tvångsförflyttas ner till Syrien, Gaza eller Jemen och få känna på hur det känns när familjen bombas ihjäl och kvarter görs till grus.


Kvinnohandeln på nätet där kvinnor beställs som vilken vara som helst och som också kan behandlas hur som helst där män är brutala genom misshandel, hårda tag och våldtäkter. Det är ju inga “vanliga” samlag längre utan våld och återigen våld. Kvinnohatet är så extremt idag.

Dessa pedofiler som avslöjats nu är från alla skikt. Män är SKIT!! Pedofiler är SKIT!! Dom får ju inga straff att tala om. Skärp straffen där också, minst 8-10 år för dessa skitar som förstör barn för hela livet.

Det är inte så konstigt om kvinnor utesluter män ur sina liv. Jag har aldrig haft det bättre än när jag bestämde mig för 20 år sedan. Inte ett karlhelvete innanför min dörr!! Basta!!

50 gripna i jätterazzia mot nätpedofiler
Tidigt i morse genomfördes den hittills största razzian mot nätpedofiler i Sverige. 50 personer frihetsberövades i insatsen, som går under namnet ”Operation Bofink”. Tio personer har nu anhållits.

Under morgonen har polisen slagit till på ett stort antal adresser runtom i landet. 50 personer har gripits, misstänkta för att ha spridit bilder och videor med sexuella övergrepp mot barn på nätet. Enligt Svenska Dagbladet, som först rapporterade om tillslaget, är razzian den största hittills mot nätpedofiler i Sverige.

– Den nationella insatsen är den första större egeninitierade insatsen som genomförs av svensk polis på brottsområdet. Nationella operativa avdelningen har kvalitetssäkrat materialet och genomfört spårningar av misstänkta, säger Johan Grenfors, nationell kommenderingschef för operationen, i en kommentar. Sju av de gripna har tagits in tidigare. De bedömdes som högriskindivider eftersom de har barn i sin närhet.

I februari slog polisen till mot en misstänkt pedofilring i Mellansverige. Sju män som känt varandra i uppemot 20 år kunde gripas efter flera månaders spaningsarbete. En av männen är tidigare dömd för att ha kidnappat och sexutnyttjat en femårig pojke.

Aftonbladet – Här slår polisen till mot misstänkta pedofilringen – sju män gripna

Sen detta förra året. Och hur många pedofilringar har upptäckts och hur många har inte upptäckts?

Det här inlägget postades i Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Sexbrott, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.