Israels Ambassadör: Sverige har förlorat sin moraliska kompass


Måste ju skratta mitt i eländet!

Är han riktigt klok? Jag bara undrar! Han är fan-i-mig expert på att vända på saken och få det till att det är Palestina som ockuperat Israel! Nån jävla ordning måste det väl ändå få vara!

Nåt stolligare än vad han är får man leta efter, skulle vara Nettan då som jag tycker är ondskan personifierad.

Alltså, han som är Israels ambassadör i Sverige tycker att Sverige har tappat sin moraliska kompass…. Öhhhhhh!!! Kungen har godkänt denna islamofob!! Det säger en del om kungahuset. Dom som säger sig värna om barnen. Skäms! MÅNGA barn framförallt i Gaza far illa, misshandlas, kidnappas och dödas. Zionisterna ser ju dessa barn som råttor och blivande terrorister.

Nu finns det väldigt många zionister i detta land som t.ex. Bonnier och Wallenberg och en massa pro-israeler som ett antal politiker t.ex. Birgitta Ohlsson och Ebba Busch Thor den sistnämnda stolt iklädd en IDF-tshirt. Jo, jag tackar jag. Dom religiösa är värst. Det finns INGA som skapat så mycket elände i världen som dom religiösa.

Han skriver nu i Nyheter24:

I fråga om Mellanösterns enda demokrati, Israel, bildar allt detta ett omisskännligt mönster. Medan Sverige ofta framställer sig som en humanitär supermakt som värnar om jämställdhet, HBTQ-personers rätt, mänskliga rättigheter, demokrati och yttrandefrihet är dessa värden ingenting man drar sig till minnes när det gäller Israel.

Hmmmm, ja just det. Vi värnar om HBTQ-personers rätt och mänskliga rättigheter men det gör INTE Israel. Israel är INGEN demokrati, Israel och yttrandefrihet…. hahahaha!! Är du kritisk till Israel kan du få fängelse i flera år. Nettan har ju till och med rest runt för att få länder att förbjuda att vara kritisk till Israel. Hur stolligt får det bli egentligen!

Men än så länge får vi tycka vad vi vill i gamla Svedala. Jag är så anti-israel som det går och även anti-zionist men INTE anti-semit. Det finns så många judar som gör ett fantastiskt arbete, Miko Peled är ett exempel, generalens son. Det finns många föreläsningar på Youtube. Zionisterna gör allt dom kan så folk inte ska se skillnad mellan anti-zionist och anti-semit.

Israel är en apartheidstat, Israel är en rasistisk stat, Israel är islamofobiskt/homofobiskt och hatar Palestinier, Israel använder kollektiv bestraffning i Gaza. Israel utsätter palestinier i Gaza för svält, Gaza tillåts inte att få in byggnadsmaterial så att dom kan bygga upp Gaza igen. Mänskliga rättigheter… Nja! Beror på vilka det gäller.

Här två länkar om Isaac Bachmans islamofobi i två inlägg.
Israels ambassadör i Sverige är värsta islamofoben
Vem ska Israel kräva skadestånd av/Printscreen

Det förefaller som att Israel utifrån svenskt perspektiv inte kan göra någonting rätt, medan palestinierna inte kan göra någonting fel. Vidare framför Sverige ständigt öppen kritik mot Israel medan man ytterligt sällan kri tiserar palestinierna offentligt.

Men helleduttan då, snyft, så synd det är om Isaac. Ska vi alla kollapsa nu heller? Men nu får du la änna ge dig!!

Det kanske har gått Isaac Bachman helt förbi men häromdagen brann Sveriges största shiamuslimska moské som blev svårt skadad. Rasismen gror för fullt i Sverige och det är muslimerna som drabbas hårdast och där sitter en ömklig ambassadör i Stockholm och gnäller. Det är skämmigt!

Bojkotten ökar och folk över världen börjar inse att det faktiskt begås ett folkmord och det står Israel för och det har pågått sen 1948.

Men folk i gemen läser ju bara Bonnier och då blir bilden helt snedvriden. Dom styr helt vad vi ska läsa. Man måste se utanför landets gränser man ska få en nyanserad bild.

Jo, det är ju Palestina som ockuperat Israel. Det är DET ni lär ut i skolorna. Ni lär ut att det är palestinierna som är skurkarna! Gaza ska bli ett solparadis när den dagen kommer då alla palestinier är borta från Gaza.

Om Sverige hade stått inför samma hot, skulle man verkligen ha agerat annorlunda? Till och med ’ockupationen’, som allt för många ser som konfliktens grundorsak, är allt annat än ett resultat av israelisk expansionism. Tvärtom är den resultatet av påtvingat självförsvar under de många anfallskrig som initierats av Israels grannar med målsättning att utplåna den judiska staten.

Medan vi får tro den svenska regeringen på dess ord att den verkligen kritiserar palestinierna och andra diktatur- regimer måste vi fråga oss: varför denna dubbla måttstock? Varför kritiserar man ständigt inför offentligheten världens enda judiska stat, demokratin Israel, för dess påtvingade självförsvarsåtgärder medan diktaturstater kommer undan?

Israel ÄR en diktaturstat!

Om Sverige hade stått inför samma hot, skulle man verkligen ha agerat annorlunda? Till och med ’ockupationen’, som allt för många ser som konfliktens grundorsak, är allt annat än ett resultat av israelisk expansionism. Tvärtom är den resultatet av påtvingat självförsvar under de många anfallskrig som initierats av Israels grannar med målsättning att utplåna den judiska staten.

Nyheter24 – Israels Ambassadör: Sverige har förlorat sin moraliska kompass

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.