Predikantens hot mot muslimska studentfirare!

Anas Khalifa, vilken extremt äcklig typ och otäck. Allahs vrede kan han ta och stoppa upp någonstans där inte solen skiner!

Allahs vrede! Pyttsan! Det finns ingen Allahs vrede, det finns ingen Guds vrede bara i extremisters huvuden! Var i Koranen står det att muslimer inte får fira sin examen? Var står det någonstans i Koranen att man kommer att dö om man står bredvid någon som firar sin examen? Ska vi ha sådant folk här i Sverige som skitar ner för alla vettiga muslimer!?

Salafister, Jihadister och annat slödder ska ut!! Det är ett problem med demokratin att sådana personer kan härja fritt och förvrida huvudena på sårbara tonåringar. Bara att höra honom! Fick ju för bövelen skavsår i öronen!

Vilken rappakalja! Han snackar om rättvisa! Till Allahs skugga är bara dom som dyrkar Allah kommer till. Han snackar om att det är autentiskt berättat! Skitsnack. Sagoböcker, alla är dom sagoböcker, Koranen, Bibeln, Tipitaka, Vedaskrifterna, Toran m.fl. SAGOBÖCKER! Det handlar om makt och framförallt om kvinnoförtryck! Inget annat!!
Det finns inget annat som gjort så mycket ondska i världen som religion. Hur många krig har inte startats av religion. Män startar krig inte kvinnor.

I USA där de finns många religiösa extremister bland som styr och hur många krig har inte startats av USA! Hur många statskupper har inte startats av USA! Orsak och verkan! Därför har vi det som vi har det. USA har skapat dessa extremister som t.e.x. Islamiska staten och alla dessa avarter som följer med.

Bara att höra detta jävla malande! Hjärntvätt. Och alla dessa föreläsningar som finns av honom! Fy F@N! säger jag! Jag har lyssnat på två. Han är ingen muslim!! Han är islamist/jihadist!!
När han verkligen kommer igång är ungefär i mitten. Han börjar med humor för att få folk att bli lite avslappnade.


Men nyttigt att höra på en sådan här person. Hur hatet byggs upp successivt! Det är salafismen han propagerar för inte islam. Han pratar arabiska ibland och där säger han salafism.

Salafismen som utövas i Saudiarabien och där finns minsann ingen rättvisa, inte ett uns av mänskliga rättigheter. Kvinnor är enbart en förbrukningsvara och som enbart ska föda barn.

Anas Khalifa, även kallad “Abu Malik”, född 1983 i Egypten, är en svensk muslim. Han föreläser regelbundet över hela landet. Anas Khalifa har blivit uppmärksammad för sin frispråkiga tolkning av islam. Hans föreläsningar förekommer på sajten omislam.se, vilken uppmanar till hat mot judar och till jihad.

Khalifa har studerat hos flera muslimska lärda, däribland Sheikh Abu Ishaq al-Hewainy, Sheikh Muhammad Hussein Ya’aqob och Sheikh Muhammad Hassan. [2] Han inbjuds frekvent av olika muslimska föreningar runt om i Sverige, bland andra Sveriges unga muslimer, och är en populär föreläsare bland muslimska ungdomar.

Fakta: Salafismen och Anas Khalifa
Salafismen är en riktning av sunniislam som praktiseras i Saudiarabien. En stor del av vår tids hatpredikanter, som menar att det pågår ett världskrig mot muslimer och att olika riktningar av islam omöjligt kan leva ihop, följer en salafistisk inriktning. Extra spänt är salafisters förhållande till de som i stället följer trosinriktningen från den islamiska stormakten Iran.

Anas Khalifa har i över tio års tid varit en välkänd predikant som omskrivits som spridare av salafismen genom missionerande för unga. I filmaren Oscar Hedins dokumentär “Det svider i hjärtat” från 2007 föreläser Khalifa för barn i dagis- och lågstadieålder. Han beskriver målande hur jihadistiska krigare belönas i paradiset och understryker med intensitet hur viktigt det är för en god muslim att slå tillbaka mot det han anser är en pågående attack på alla muslimer.

“Om någon attackerar dig säger du inte varsågod, attackera! Här är min fru, våldta! Här är min son, slakta! Här är jag, fängsla!”

2013 dömdes Anas Khalifa för ett grovt skattebrott där han tillsammans med kompanjoner ansågs vara skyldiga staten 25 miljoner.

Expressen – Predikantens hot mot muslimska studentfirare

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.