Ett terrordåd till! Ooops!

Ja, det kommer att hända igen och åter igen, igen och igen….. Det är det vi kommer att få leva med. Det är vår nya vardag helt enkelt. Vi i väst får betala priset och den största skurken är naturligtvis USA, sen England, sen Frankrike och resten av dom länder som är aktiva i Mellanöstern och Jemen där idioterna tror att det går att bomba till fred. NEJ, det går inte att bomba till fred. Det är bara en tillfällig pyrrhusseger och det är det vi ser idag.

Bara att titta på Irak, vad har USA skapat där? Dom bombade Irak sönder och samman, varför? jo för någon idiot säkert initierat påstod att Irak visst hade kärnvapen som det har visat sig, att det var en lögn men också för att Irak INTE ville ha med USA att göra.

Vem vet om inte denna initierade “Curveball” var beställd av USA för att få en orsak att invadera. Irak ville inte ge USA någon olja eller samarbete. Saddam mördades. Nu var han ju ingen gullunge precis men vad har USA skapat då!? Det som pågår i Afghanistan och har pågått sen decennier! Där var också dåvarande Sovjetunionen involverade.

Den förre “hitmannen” John Perkins CIA, har berättat mycket om eonomiska s.k. “hitman” som åkte runt och gav “an offer you can not refuse” och om det han gjorde i Sydamerika. Mycket finns på Youtube. CIA är världens värsta terrorgrupp.

Även Khadaffi mördades av USA för att han inte ville samarbeta med USA och inte ville dela med sig av oljan! Vad händer där, terror pågår fortfarande.

Kriget pågår fortfarande i Irak och för ett par dagar sen ett av dom värsta bombdåden hittills. Kriget i Syrien? Där pågår ett folkmord med stöd av USA, Ryssland men även av Israel och Turkiet. Halva Syriens befolkning på flykt. Folkmordet i Israel mot palestinierna som har pågått sen 1948. Folkmordet i Jemen med stöd av USA och Saudiarabien o.s.v. Varför har ingen satt en kula i den blodbesudlade galningen Bashar al-Assad? En sinnessjuk människa!!

Enligt mig har det gått för långt och det går inte att stoppa!

Since 1945, the USA has been responsible either directly or indirectly of helping remove dozens of governments, many democratically elected, around the world. Sometimes theevents are kept secret for years and only slowly come out. Other times, the events are thecause of demonstrations, anger and resentment at the time they occur. Whenever, an event like this occurs there are two reasons to be considered.

· Reason 1: The reason given by the USA, its media and its friends around the world. Reasons like Communism, Terrorism, Human Rights, Freedom, Liberation, Weapons of Mass Destruction, etc.

· Reason 2: The actual reason. This is usually hidden from the general public and has to be looked for in quotes by under-reported officials or subsequent events on the ground. Often, the victims of the change of government know the real reasons better than the populations of the Western countries. Real reasons are many but usually include Business Interests, Access to Resources, Markets, Military Bases, Strategic Value, or Political Support.


Och allt där emellan!!

Och allt därefter!!

Originalsidan finns inte längre men finns på Scribd – USA Victims of Foreign Policy

Där finns länkar till olika konflikter om Afghanistan och Irak. Här om Palestina.
If America new

Här PDF-filen.
USA:s statskupper och invasioner

Så nu kan vi förvänta oss att bli knivmördade i en framtid eller att bli överkörda. Det kommer att hända igen i Sverige.

En “expert” i TV4 sa att det kommer så många in i England och vi måste vara vaksamma men inte ange våra grannar!? Vad f@n var det han sa egentligen!? Bonnierägda TV4 tar in dom experter som gynnar dom!?

Ja, det kommer in många flyktingar, VARFÖR!? Man måste ge en bakgrund till VARFÖR det händer och igen ORSAK OCH VERKAN!! Det är ju inte så att några “inkommande” personer sitter på kammaren och har jävligt tråkigt. Nej, men nu måste vi hitta på något och tillverkar några bomber och plockar på sig knivar, kidnappar en lastbil och härjar runt och dödar och skadar en massa folk på stan. Det funkar inte så. Mellanöstern hatar oss glödgat!

USA som terroriserat, invaderat och hur många statskupper genom årens lopp? Varför? Jo, för att länder har haft fel politik, haft naturtillgångar som USA velat ha och inte har varit USA-vänliga nog. Ett aktuellt land nu är Venezuela där snart statskuppen är genomförd och säkert att USA får den president dom vill ha och tillgång till alla dom naturtillgångar som finns i landet. Står Bolivia på tur?

Det brinner i Sverige, industrier, soptippar och nu ytterligare ett asylboende. Jag ser det som självklart att det är mordbränder. För mig är det terrordåd av enskilda idioter sen om det är islamister eller högerextremisterär det lika illa.

Payback! Jo det har jag påstått i flera år, som man bäddar får man ligga o.s.v.

Här två inlägg jag har skrivit om detta tidigare.

Islamiska staten går att besegra
Hur kan han bara påstå det! Att ”besegra” terrorgrupper har bara visat sig att det dyker upp nya och ännu fler och ännu våldsammare. Det är som att hälla bensin på brasan. Det som är intressant är att (om det stämmer) så ger Saudiarabien stöd till IS och även Saddams dotter m.fl. Och nu ska Saudiarabien har bytt fot och hjälpa USA!?

IS mördar civila, kvinnor och barn, jovisst och det är fruktansvärt när det sker. USA bombar hela tiden så att civila, kvinnor och barn mördas. Israel likaså i Gaza. Men tydligen så finns det mer legitima mål där det inte gör så mycket om barn och kvinnor mördas för ändamålet helgar medlen. Det viktigaste är att FRÄMST skydda USA:s intressen.

Jag förstår inte hur det skulle gå till att skapa fred genom att bomba länder sönder och samman! Ursäkta men jag förstår INTE!! Nu tror jag att vi har mött världs ände för hatet mot främst USA går inte längre att stoppa. IS finns överallt.
2014 – Islamistiska staten går att besegra

Obama – IS är en cancer som måste stoppas!
Herr President! VEM har skapat denna cancer? VEM? Det är NI och era företrädare som gjort världen sjuk i cancer. NI har smittat ner världen med invasioner, övergrepp, avrättningar, Gitmo, kidnappningar, statskupper m.m. m.m. m.m.

Det är payback-time nu Herr President! Att det skapas grupper som IS är inte alls konstigt så även al-Qaida, Hizbollah för att ta några exempel. Överallt där USA lägger näsan i blöt blir det ödeläggelse och död.

Hur många har USA mördat genom årens lopp bakåt i tiden till 1949 med Syrien och sen framåt till idag? Hur många mördades i Vietnam? Hur många har mördats i Irak som bara fortsätter att skörda offer, hur många mördas i Ukraina med USA:s hjälp? Hur många statskupper har USA initierat? Hur många har USA mördat för att dom varit obekväma? Miljoners miljoners och åter miljoner människor har dött i orättfärdiga krig som startats av USA som har världens största terrororganisation, CIA till sitt förfogande.

God bless Edward Snowden! God bless Manning och Julian Assange för deras mod och priset dom nu får betala för, för att dom drog ner byxorna på USA. Ett USA i förfall bara att se morden i Ferguson. Ett land utan moral eller etik. Ett land som använder drönare för att mörda, ett land utan empati. Ett land som håller Israel under armarna så att mördandet kan fortsätta mot palestinierna. Ett land som styrs av sionister genom den makt dom har i AIPAC, ADL m.fl organisationer och JDL en maffialiknade organisation.
2014 – Obama – IS är en cancer som måste stoppas!

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.