Vem F@N bryr sig!?

Inte jag iallafall. En djurplågare är död, en matador. Jag tycker varje gång en matador dör att världen blir ett uns bättre. För mig är det ofattbart att denna brutala s.k. sport får fortgå.

Vad tusan är det med folk som fyller arenorna för att se på detta!? Sadister hela bunten. För mig absolut ingen tragedi. Han fick vad han förtjänade. Som man bäddar får man ligga men det är nästan alltid tjuren som är förloraren och blir dödad under mycket lidande.

Han var från Spanien och katolska länder behandlar sina djur mycket illa då dom har en föreställning om att djur inte har någon själ och då är det fritt fram att behandla dom illa. Djurplågeriet är utbrett i katolska länder. Jag avskyr katolicismen!

Känd matador ihjälstångad av tjur
Kändismatadoren Ivan Fandino har dött efter att han stångats under tjurfäktning. Han trasslade in sig i ett tygstycke, stångades av tjuren och dog sedan av sina skador.

Enligt The Mirror fastnade matadoren med sina fötter i en kappa som han använde för att reta upp tjuren. Den specialtränade tjuren stångade Fandino allvarligt, matadoren kastades högt upp i luften och fick en lunga punkterad av tjurens horn.

Det är första gången en spansk matador dör på arenan sedan 1992. Ungefär hundra tjurar om året dödas i tjurfäktning i Frankrike.

Aftonbladet – Känd matador ihjälstångad av tjur

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Idrott, Kultur, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.