SJ-biljetter kan nu lagras i inopererat chip i handen

Hur kan någon helt frivilligt låta sig få ett microchip inopererat i handen!? Aldrig i livet att jag skulle göra detta.

Upp emot 2000 har redan ett microchip i kroppen då kan alltså det läggas in saker i det chippet! SJ erbjuder nu 200 stycken att köpa sin biljett genom detta. Vilka villkor ställer SJ då? Som en App? Där du måste lämna ut allt som sedan kan användas av SJ till exempel genom sina samarbetspartners?

Jag har skrivit om detta ett flertal gånger också om smartphone som folk blir beroende av. Sociala medier som t.ex. Facebook där folk lägger ut sina liv utan tanke om konsekvenserna. Framtiden kan se skrämmande ut så som det utvecklas idag. Krig och diktatur i EU är inget som för mig ter sig overkligt. Det är i allra högsta grad verkligt för mig.

Detta skrev jag i april 2014.
SQ – 1984 år 2014

Detta förra året.
SQ – En skvallerbytta i köket

Lägger man ihop allting med mobilerna, sociala medier, vårt uppkopplade hem, mikrochippet i kroppen och det kontantlösa samhället så förstår ju vem som helst vart det bär hän!


Är det ingen som ser längre än näsan räcker? Naturligtvis finns det en GPS i detta chip. Ett chip som avslöjar ALLT du gör. Lika illa som det kontantlösa samhället där “Storebror” kan hantera dig precis som han vill. Går du utanför ledet så straffas du så att det blir “matkuponger” genom chippet tills du rättar in dig i ledet igen.

Jag kan inte se det minsta häftigt med att bli chippad. Det är fasansfullt! Det kränker integriteten varje sekund. Det kanske kommer att finnas en mikrofon också i detta chip i en framtid. Den “Nya världsordningen” har redan börjat sitt intåg och det har jag skrivit om i hur många år som helst. SVT har till och med visat ett flertal dokumentärer om detta.

SJ-biljetter kan nu lagras i inopererat chip i handen
SJ kunder kan nu få biljetten inopererad, genom att lagra information i ett inopererat chip i handen. SJ erbjuder nu tjänsten till de 2 000 svenskar som redan har chippet inopererat.

Det statliga svenska järnvägsbolaget erbjuder nu sina kunder möjligheten att ha biljetten i ett microchip i handen i stället för som en fysisk biljett i handen eller i digitalt i mobilen, skriver The Independent.

Tekniken har funnits länge och används i till exempel mobiltelefoner. Men att ha sin tågbiljett i ett chip i handen är något helt nytt.

Kontroversiellt
SJ gör bedömningen att cirka två hundra personer inledningsvis kommer att köpa sina biljetter på detta sätt. Expressen uppger att mellan 1 500 – 2 000 svenskar har ett microchip inopererat någonstans på kroppen.

Dagen – SJ-biljetter kan nu lagras i inopererat chip i handen

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.