Erkände rysskopplingar – tog livet av sig m.m.

Nene… på ett hotellrum. Jag tror naturligtvis INTE på detta! Hur många s.k. självmord har inte skett när personerna hotat etablissemanget på något sätt. Det skulle vara intressant att få veta hur många “självmord” som aldrig har kommit fram där CIA/FBI har varit iblandande i? Och det här med Hillarys mejl så ser jag det som ett motiv för att mörda Peter Smith men också med hans kontakter med Ryssland.

Republikanen Peter Smith använde ryska hackers för att få tag på Hillary Clintons mejl under presidentvalskampanjen 2016. Det avslöjade Smith själv – och strax därefter hittades han död på ett hotellrum.

Ett självmord, visar polisens utredning.
Det var i mitten av maj i år som polisen i Minnesota fann Peter Smith död på ett hotellrum. Nu har utredningen blivit offentlig.
Bara ett tiotal dagar innan avslöjade Peter Smith för The Wall Street Journal han via fem hackergrupper – varav två ryska – försökt få tag i mejl som demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton ska ha raderat.

Aftonbladet – Erkände rysskopplingar – tog livet av sig

Jag har skrivit om lönnmord tidigare, Steve Kangas som höll på med en utredning om Haliburton och skrev på en bok. Han var också en stor vän av Ryssland. USA hatar Ryssland. Steve Kangas utredde också mångmiljardären Richard Mellon Scaife och skulle intervjua honom på det hotell han bodde. Kangas mördades på samma hotell samma dag. Skulle det vara ett självmord?

Steve Kangas utredde också överklassen och CIA.
SQ – Hillary Clinton/Haliburton/Dick Cheney

Steven Hager – in praise of Steve Kangas

Gazette – Steve Kangas självmord

Vem var Richard Mellon Scaife?
Richard Mellon Scaife Explained

SQ – 2013 Frågetecken kring krigsreportern Michael Hastings död

Det är klart att han blev mördad.


Han körde en Mercedes C250 skulle den få fnatt och med full gas köra in ett träd och explodera? Dagens bilar är utrustade med datasystem som kan manipuleras och det är klart att CIA klarar av en sådan baggis.

Barnaby Jack blev också mördad!

After around six months of research, Jack said he developed a way to hack one of those devices remotely and send it a high-voltage shock from upwards of 50 feet away.

If the devices can be accessed remotely, there’s always a potential for abuse,” he told Vice tech reporter William Alexander.

In a blog post earlier this year, Jack said he was influenced by a recent episode of the television program “Homeland,” in which a terrorist remotely hacked the pacemaker of the United States vice president.

RT – Barnaby Jack – USA hacker pacemaker

Hacker dies days before he was to reveal how to remotely kill pacemaker patients

USA:s förre vicepresident Dick Cheney var så rädd att få sitt hjärtinplantat kapat att han inte ville ha det trådlöst längre. Han oroades över att terrorister skulle inspireras eftersom det är just vad som händer vicepresidenten i den populära tv-serien Homeland (andra säsongen 2012).

Spionen Gareth Williams hittades död i väska
Skulle den engelske MI6-spionen Gareth Williams lägga sig i ett badkar och krypa in i en resväska och stänga resväskan inifrån med ett hänglås och sen inte kunna ta sig ut!! Men hallååååå! Varför skulle han göra det?
SQ – Spionen hittades död i väska


Gareth Williams

Jimi Hendrix
Under 60-talet startade CIA en operation kallad ”MH Chaos”. Syftet var att stoppa svarta som kunde bli förebilder för andra svarta och bland dom fanns Jimi. Jimi hade en manager vid namn Mike Jeffery som gjorde livet surt för honom på olika sätt och som snodde en massa pengar från honom och denna Mike hade även kontakter med maffian.

Denna operation MH Chaos mördade 28 svarta pantrar och nån som hette Tupac. Jimi blev ett hot då han skänkte pengar till bl.a. medborgarrättsrörelser. CIA startade också ett samarbete med maffian vilka kunde agera som torpeder.

Denna Mike Jeffery startade ett företag ”Yametta” där han satte in pengar som han stal från Jimi. När Jimi upptäckte detta stämde han Mike men strax innan rättegången dog Jimi. Idag vet man ungefär hur det hela gick till. Det finns en hel del dokument som släppts av CIA eller läckt ut. Nixon Hatade Jimi Hendrix och han drog sig inte för någonting med tanke på bl.a. Watergate.

Wikipeedia – Vem var Michael Jeffery?

Likadant med Marlyn Monroe om hennes överdos. Hon blev för mycket för familjen Kennedy och etablissemanget.Jag är övertygad om att det INTE är ett självmord dessutom var hon missbrukare, impulsiv och olycklig. Hon kunde definitivt vara en käpphäst för presidentämbetet. Hur svårt kan det vara för CIA/FBI att ta sig in i hennes hem!? Lätt som en plätt.

Marilyn Monroe dog av en överdos i sitt hem och obducenten Thomas Noguchi menar att dödsfallet med största sannolikhet var självmord.

Oops! Hittade dessa två videos!

Saudi Arabia wanted to buy 43 billion pounds of weaponry from the UK. The commission on that would be 6 billion pounds, what you or I would call bribes”, Andrew Feistein author of Shadow World, the book this documentary i based on.


In the late 20th Century the distinction between soldier and mercenary became blurred. The recent use of private military companies (PMCs) in Iraq has been more extensive than at any time in modern history. The brutal killing of four PMC employees in Fallujah in April 2004 made it clear that these “contractors” are not merely workers in a foreign land. But are the lives of such men the only thing at risk when we privatize warfare?

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.