Samir Abu Eid i morgonsoffan i TV4 och gjorde reklam

Som dom flesta vet ägs TV4 av Bonnier så i och för sig är det inte konstigt att Samir Abu Eid utrikesreporter i Mellanöstern gjorde värsta reklamen för att turista i Mellanösterns pärla i norra Israel. Jag höll på att kräkas!

Vem ligger bakom detta? Hur mycket betalt fick han? Tvingade Bonnier honom att göra reportaget? Behövde han pengar? Är han själv för folkmordet? Hans pappa är ju palestinier!!! Det är något lurt.

Ligger Willy Silberstein, Isaak Bachman och andra ultrazionister bakom? Svenska ADL/AIPAC? För dom finns här också, det ska vi ha klart för oss. Finns inga värre islamofober!

Det kändes som ett enormt svek mot palestinierna då han satt i TV4 och gjorde reklam för Israel som superturistställe.

Det ÄR farligt att turista i Israel! Det senaste är när SVT-meteorologen Joel Mellin med en vän slängdes i fängelse anklagad för att han syster vistades olagligt i Israel. Han ifrågasattes på flera punkter.

Israel har också en absolut vidrig reklam i TV mellan varven som vänder sig till män. Israel ÄR inget underbart land! Just nu får Gazaborna 3 timmar elektricitet om dagen! Kollektiv bestraffning för påstådda raketer mot Israel som hamnar på platser där inga människor bor. Det är Israel själva som skickar dom är jag säker på för att få en anledning att “straffa” Gaza. Gaza ska bli en framtida lyxresort.

SVT-meteorologen Joel Mellin, 31, skulle tillsammans med vännen Christian äntligen få besöka Israel under våren 2014. Men väl i tullen blev de stoppade efter att gränspolisen börjat fråga ut dem om deras avsikter och påstod att Christians syster, som bodde i landet, skulle vara där olagligt. Vidare menade gränspolisen att de hade för lite pengar på sig för att endast turista i landet. De togs direkt till en trång cell utan vetskap om när de skulle släppas. Han stämde staten Israel

Aftonbladet – SVT-meteorolog stämde Israel och vann

Jag har svårt att förstå hur någon överhuvudtaget åker till Israel.
Rekommenderar också att läsa Jerusalem Post och Al-Jazeera. Israel kämpar för att få TV-kanalen nersläckt. Israel tål INGA avslöjanden. Jag läser båda varje dag.

Jerusalem Post
Al-Jazeera

En grävande israel, Yotam Feldman, med dold kamera avslöjar Israels vapenindustri där Gaza numera är en lönsam affär. Vapen som ser runt hörnen. Uppbyggda palestinska byar i Israel där man övar som Counter Strike. Men vapen testas även i skarpt läge i Gaza. Riktigt vidrigt!! Har visats i SVT.
Vapenlabbet – gjutet bly

Jag har skrivit många gånger att ska man få reda på något ska man INTE läsa tidningar från Bonnier och TV4 är också anpassat.

Fick tips om en dokumentär där kända personer, presidenter och andra politiker runt om i världen uttalar sig om Israel och zionisternas grepp om USA. Irans president Reza Shah redan på 70-talet uttalade sig om zionisterna.
Man ska ha klart för sig vilka som styr här i världen och vilka nätverken är.

Högerklicka/Visa bild

Varför mördades Malcolm X 1965, varför mördades Kennedy 1963? Varför mördades Jimi Hendrix? Den sistnämnda har jag skrivit om tidigare. Det bästa på länge.

I USA finns också AJC, The American Jewish Committee och WJC, World Jewish Congress. Det säger väl om något hur det är ställt! Detta är en bråkdel.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.