”Den glömda förintelsen” på romerna

Romerna denna hatade folkgrupp som finns sen århundraden tillbaka. För mig är detta helt obegripligt. En folkgrupp som än idag får utstå spott och spe. Dom misshandlas i Rumänien, Bulgarien och i Sverige och var dom än befinner sig. Dom utsätts för en grym rasism. EU gör ingenting, ingen gör någonting som sitter på makten.

Zionisterna vill själva ha hela offerkoftan som vanligt och som vanligt vänder dom allting till antisemitism. Romerna var judarnas slavar i koncentrationslägren, det var främst romska barn som utsattes för grymma experiment. Det talas aldrig om det. Än i dag hatar judar/zionister romer.

Därför måste vi minnas ”den glömda förintelsen”.

Jag har skrivit många inlägg om romernas situation.

Det är judarna själva som sett sig och ser sig som Guds utvalda! Så löjligt! Det finns inga människor som är utvalda av Gud för det finns INGEN Gud, bara i folks huvuden!! Folk får tro på vad dom vill men att göra sig märkvärdigare än andra människor tyder på enligt mig på mindervärdeskomplex.

Judar ÄR INGEN RAS!!!
Att vara jude är en religion judaismen! Judar finns runtom i hela världen! Inget märkligare än att vara katolik, muslim, hindu eller tillbedjare någon annan religion.

Här är några av dom inlägg jag har skrivit tidigare.

SQ – ”Plågsam läsning” om romövergrepp
SQ – ”Jag heter inte Miriam” – om romerna i Nazitysklands koncentrationsläger av Majgull Axelsson.
SQ – Folkmordet på romerna under andra världskriget
SQ – Romernas nationaldag

Regeringen har givit ut en vitbok om romerna som finns att ladda ner.
Regeringen – Vitbok om romerna


Idag samlas både romer och icke-romer vid minnesstunder runtom i Europa för att minnas den ohyggliga natten mellan den 2 och 3 augusti 1944 i Auschwitz-Birkenau. Den natt då nazisterna dödade nästan 3 000 romer – från olika grupper av europeiska romer – i gaskamrarna i Birkenau.

Drygt 20 000 romer mördades i Auschwitz-Birkenau. Hur många som dödades totalt sett är inte klarlagt men räknas i hundratusentals.

De förintades av nazisterna i massmord ute i skogarna, på gatorna och i andra koncentrationsläger. Många, även barn, hade dessförinnan utsatts för nazistiska medicinska experiment och/eller tvingats till sterilisering.

Andra fångar har vittnat om att romerna den 2 augusti 1944 först lurades att de skulle transporteras till ett annat läger för att i nästa stund ändå köras till gaskamrarna. De berättar om fruktansvärda skrik och att romerna måste ha förstått vad som skulle ske.

När vi talar om Förintelsen tänker vi i huvudsak på nazisternas brott mot judarna, något som gjort att det romerna utsattes för brukar kallas ”den glömda förintelsen”.

ETC – Därför måste vi minnas ”den glömda förintelsen”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.