BDS och yttrandefrihet

I USA kan du bli satt på pottan om du är kritisk mot Israel. Att stödja BDS är tydligen en dödssynd och det kan Roger Walter (Pink FLoyd) vittna om.

Om du stödjer BDS öppet i Israel blir det fängelse.

Haarets är betaltidning.

USA som ska vara så demokratiskt men zionisterna är mycket starka och inflytelserika så du får passa dig. AIPAC den mest aggressiva lobbygruppen i världen “Och Dom Från Ovan” som han nämner i klippet.


Electronicintifada – Roger Waters shunned orders above

Netanyahu åker ju land och rike runt för att få länder att förbjuda att vara kritisk mot Israel!? Djissus Kraist! och göra BDS förbjudet! Är han helt dum i huvudet? Vem kan förbjuda mig att bojkotta israeliska varor? Löjligt!

BDS är mycket framgångsrika över världen och det är väl därför zionisterna har fått hicka.
BDS movement

Israel är det mest osjyssta som finns som skickar varor t.e.x till Holland där dom packas om så därför köper jag inget från Holland dessutom är det ett land som använder mest besprutning. Där det står packat för t.ex. ICA köper jag det inte heller för det kan mycket väl vara produkter från Israel.

Sodastream som tillverkas av Israel ska man definitivt bojkotta!

Och jag har alltid förstoringsglaset med för att läsa det finstilta. Jag avskyr Israel som pesten och zionister likaså. Netanyahu vill också få det förbjudet att vara kritisk till Israel och det ska jämställas med antisemitism.

Det finns inget tossigare än dom som styr i Israel. Zionisterna trollar som galningar nu på nätet. DN är öppen arena för ultrazionisterna där Margit Silberstein f.d. SVT har sällat sig iklädd stora offerkoftan. Äckligt! För mig är DN numera Zionistiska Nyheter och Expressen är Zionistexpressen och dom har jag inte läst på över en vecka. Men även Lisa Abramowicz dotter Naomi har tagit över efter mamma som var absolut värsta megafonen framförallt på Newsmill innan det lades ner. Israels ambassadör Isaac Bachman härjar också runt och beklagar sig överallt över all antisionism som finns.

Att kritisera länders politik är ju en självklarhet så även Israels där etnisk rensning pågår och har pågått sen 1948 och nu också inom Israel.

Apartheid, kollektiv bestraffning, rasism, mördandet var och varannan dag, kidnappning av barn som fängslas och förnedringen vid Check-Point. Alla dessa rivningar av palestinska hem med falska papper och förstörda olivlundar. Dom galna bosättarna som i huvudsak är amerikanska zionister som bara bygger ut hela tiden på Västbanken. (Kategori Israel-Palestina)

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.