Joakim Lamotte stämmer Lady Dahmer! Ge mig styrka!

Djissus Kraist!!
Här har vi en lättkränkt man när feminister ifrågasätter hans “engagemang” i feministiska frågor. Om kvinnors rädsla för män och han tjänar pengar på det.

Han surfar på kvinnors oförtrutliga arbete som kvinnor har engagerat sig i hundratals år och han har fräckheten att undra var vi finns när det gäller.

I vilket universum befinner han sig i!

Jag förstår helt ut varför feminister går bananas över hans narcissistiska beteende. Jo, jag tror att han är det för just narcissister är extremt lättkränkta och är långsinta som bara den.

Vi kvinnor/feminister har ju för bövelen inte gjort annat än ifrågasatt Anders Borgs sexistiska beteende och aggressivitet när han trakasserat män och kallat kvinnor gör horor och slampor! Och alla andra där män näthatar kvinnor och hotar dom på olika sätt.

Sen sitter han i TV och ser ut som en ledsen hund och beklagar sig. Det han borde göra istället är att ta tag i männen som våldtar, tafsar och hotar och lämna feministerna i fred. Det ÄR en mansfråga för tusan INTE en kvinnofråga.

Kvinnor ska kunna röra sig fritt i samhället utan att behöva vara rädda hela tiden! Joakim Lamotte! DET ÄR EN MANSFRÅGA! FATTA!!

Jo, han parasiterar på kvinnors/feministers engagemang! VARFÖR bjuder SVT in honom!? Han ska inte sitta i teve och snacka feministiska frågor med den utgångspunkten han har!? Jag tycker att han är mycket obehaglig!

Nu kan han inte sova på nätterna och det har förstört hans rykte och hans familj har blivit lidande! Bla, bla, bla, bla……… Vilket trams!

I början på kommentarerna hos LD är på samma linje men efter ett tag verkar det som Lamottes stormtrupp träder in och försvarar honom. Det är hur genomskinligt som helst!

Lady Dahmer – Joakim Lamotte har kommit på att han kan tjäna pengar på kvinnofrågor

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.