Porrindustrin har kapat vår sexualitet!

Detta har jag skrivit om i åratal från slutet av 90-talet på olika forum och nu i bloggen sen 2010.

Internet är ett helvete på många plan men främst inom sexindustrin, pedofilnätverk, prostitution, sexövergrepp m.m.

Idag har alla tillgång till internet och småungar har smartphone och föräldrar har ingen koll. Dom vet inte att det finns gratissajter för porr som lockar in småungar och gör dom till beroende vilket gör att dom blir betalande unga och vuxna sexmissbrukare med en snedvriden sexualitet.

Vägen till pedofili som jag också skrivit om mycket. Det börjar med modeller, nakenmodeller, porr, hårdporr, sadistisk porr och när det är mättat är det inte långt till sexövergrepp på unga och sen till barn till och med bebisar.

Det är vad internet gör med män.

Jag har också skrivit spaltmetrar om reklamen idag, vem vänder den sig till? H&M, Victoria secret m.fl. Inte är det till kvinnorna. Modeller som står i en pose som att kom och ta mig och i förlängningen till övergrepp.

Unga kvinnor “skolas” in att bli redo in i industrin och dom tror på ickekvinnorna i reklamen då dom är så retuscherade att dom går inte att känna igen. Hur många gånger har inte H&M blivit kritiserade för sexiga bikinis till bebisar och småflickor och andra sexiga kläder till ungar. Det är äckligt!

Även i musikindustrin där artister som Rihanna, Beyonce och Britney Spears m.fl. skolar in unga att dyrka och efterapa både i stil och mode. Men ett praktexempel är Miley Cyrus.

Att Beyonce kallar sig för feminist är ett hån mot feminismen som kämpat sen slutet av 60-talet för jämlikhet och att kvinnor inte ska vara sexobjekt. Att Beyonce tjänar miljarder och vad har hon gjort för feminismen? Att säga att svarta är viktiga räcker liksom inte.

Hur många miljoner har hon skänkt till svarta kvinnor som blivit lemlästade efter brutala våldtäkter om nu svarta är viktiga eftersom hon kallar sig för feminist.

Denis Mukwege, född 1 mars 1955 i Bukavu, är en kongolesisk chefskirurg, specialiserad på gynekologi. Mukwege arbetar vid Panzisjukhuset i Bukavu i östra Kongo-Kinshasa.

Jag såg reprisen där arrangör var Unizon och en passionerad professor i sociologi har forskat i ämnet i 25 år, Gail Dines var inbjuden.

Hur porrindustrin kapat vår sexualitet
Svenska män är storkonsumenter av porr men ändå pratar vi knappt om porrens konsekvenser. I dag kan vi inte prata med unga om sex utan att också prata om porr. Det säger Gail Dines, professor i sociologi, som föreläser om porrkulturen som ungdomar idag växer upp i.

UR Samtiden – Hur porrindustrin kapat vår sexualitet

Det finns flera program från UR-Samtiden i samma ämne.

Hur porr påverkar ungas hälsa
UR Samtiden – Porren – elefanten i rummet
Maria Ahlin, grundare av Freethem och författare till boken “Visuell drog”, talar om ungas relation till porr utifrån ett folkhälsoperspektiv. På vilket sätt kan porr inverka på barn och ungas hälsa i form av attityder, relationer och sexualitet? Påverkas hjärnan av porrkonsumtion? Inspelat den 9 maj 2017 på Clarion Sign, Stockholm.

UR Samtiden – Hur porr påverkar ungas hälsa

Porrens roll vid sexualbrott mot barn
Journalisten Caroline Engvall berättar om porrens roll vid sexualbrott mot barn, om hämndporr och vad som kan bli konsekvenserna för unga. Vi får också höra barn och ungas berättelser om hur de utsatts för hot och övergrepp.

UR Samtiden – Porrens roll vid sexualbrott mot barn

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.