Ali Kahn-maffian i Angered

EDIT: Jag undrade faktiskt igår att så många polisärenden lades ner. Att polisen beblandar sig med maffian har ett pris. Maffian gör INGENTING gratis! Det kostar på det ena eller andra sättet. Det är ju så maffian får makt och en viss kontroll över polisen! Det är ju för fan häpnadsväckande!


Printscreen/Aftonbladet/2017-09-25

Ali Kahn klanen är kurder som konverterat till islam. Dom ÄR en maffia som bedriver terror i Angered/Hammarkullen. Dom tillhör en grupp som heter Mhallamis som startades Midyat sydöstra Turkiet 1980.

Mhallamis finns i olika länder som t.ex. Libanon. Problemet med dessa grupper som inte har något land eller blivit fråntagna/utdrivna sprids över världen. Dom skapar parallella samhällen med sina egna lagar och bedriver terror och tar över områden som dom ser som sina ”territorier”. Skapar egna lagar då dom skiter i dom lagar som finns i dom länder dom befinner sig i. Södertälje är ett praktexempel med Södertäljemaffian och det har pågått sen 80-talet.

Ali Kahn klanen är ett jävla pack, ett riktigt jävla pack!! Likadant är det med Södertäljemaffian som består av syrian/assyrier som också inte har ett eget land och dom kommer också från Midyat. Södertälje kallas för ”Lilla Midyat” då det bor VÄLDIGT många i Södertälje. Dom flesta är ekonomiska flyktingar. Många blev fråntagna sina egendomar i Turkiet.

Båda har inte gett enda dugg till det svenska samhället bara kostat oss miljoners, miljoners och åter miljoners.

Jag vet inte vem som är klanhövding hos Södertäljemaffian idag då den som var sitter i fängelse. Men maffiabossen i Hammarkullen är varanen Hashem Ali Khan som påstår att familjen minsann inte är en maffia! Såklart dom är, en av dom värsta dessutom.


Hashem Ali Khan är det muslimska namnet. Abu Saleh antar jag är det kurdiska namnet även om Saleh är vanligt även i den muslimska världen.

Likadant är det med dom kriminella MC-gängen, samma skit fast i olika högar som kostar samhället oerhörda summor som bara lämnar offer bakom sig.

Sen har vi dom andra kriminella gängen som byter konstellationer och ledare.
SR – Sveriges kriminella gäng kartlagda
SR – Dom kriminella gängen

Gangsters som ett sätt att förstöra förorter
Hammarkullen är en förort i Göteborg som gjort sig känt för sin karneval och sitt stora föreningsliv. Saker som också bidragit till att stadsdelen varit ett centrum för motstånd mot nedskärningar och myndighetsövergrepp. Det har stadsdelen varit alltsedan  1970-talet. Men under senare  år har den sociala sammanhållningen i Hammarkullen börjat luckras upp. Det beror på att ett kriminellt gäng trakasserar vanliga invånare i stadsdelen. Så till den milda grad att vanlig folk i stadsdelen drar sig från att vistas på torget, drar sig för att gå på torget.

Gänget som trakasserar människor i Hammarkullen är egentligen en släkt plus deras vänner. En klan med ursprung i Libanon som ofta kallas kurder men lika ofta araber. De talar arabiska men anser själva ibland att de är kurder, men lika ofta uppger det att de är libaneser. Familjen ifråga heter Ali-Khan eller Alikhan och tillhör en folkgrupp som i vetenskapliga artiklar kallas mhallami. Vissa Mhallamiklaner är välkända från kriminella samman

De kriminella medlemmarna i familjen Alikhan (här ska påpekas att naturligtvis inte är kriminell bara för att man har det namnet) trakasserar alla andra i stadsdelen, men värst utsatta är somaliska och vita svenskar. Men folk i stadsdelen har börjat tröttna på polisens passivitet mot de kriminella och mot en öppna knarklangningen på torget. Speciellt efter de senaste händelserna.

Gangsters som ett sätt att förstöra förorter

Sossepolitiker i Angered sviker befolkningen
Ali Moeeni Taghavi, är ordförande i SDN Angered och sossepolitiker. Han är väl insatt i problematiken med släkten Ali Khan, men förnekar i GP att så är fallet. Men sanningen är att problemet diskuterats i tiotalet år på 100-tals möten. Ali Moeeni Taghavi har varit på sådana möten och är väl insatt. Han vet att det är så som polisen beskriver det. Ändå väljer han att förneka problematiken i Göteborgs-Posten:
Ali Moeeni Taghavi (S), är ordförande i SDN Angered. Han vill inte uttala sig om några specifika person

– Den bild som polisen delar är deras sak, men jag kan varken kommentera för eller emot den. Jag kan bara säga att vi jobbar förebyggande mot kriminalitet i stort och har ett nära samarbete med polisen, säger han.
– Men det är helt oacceptabelt om det är så som polisen beskriver det. Vi kan inte ha ett samhälle där folk inte vågar yttra sig och säga vad de tycker.
Ali Moeeni Taghavi förmedlar också en bild av att det är riktigt att vara rädd för Ali Khan-nätverket. Det är ett mycket olyckligt och dessutom direkt felaktigt av honom. Han skapar misstro mot politiker, myndigheter, makthavare och poliser istället för att skapa det förtroende som verkligen behövs.

Genom sitt lögnaktiga, fega och passiva agerande förstärker Ali Moeeni Taghavi de problem som finns istället för att bidra till en lösning.

(SQ – Han är väl mutad eller hotad att gå maffian till mötes annars kommer torpederna eller bödlarna. Polisen då? Är dom också hotade eller mutade?)
Zaramis – Sossepolitiker i Angered sviker befolkningen

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.