Paolo Roberto går i taket

Denna människa som jag upplever som mycket aggressiv gapar nu igen på Twitter då Åsa Regnér menar att det är dags att ta itu med hedersvåldet. Socialstyrelsen har nu fått i uppdrag att utreda hur hedersvåldet ser ut idag och sedan ska en strategi skapas.

Män MÅSTE med på den resan då dom allra flesta är män som mördar i hederns namn och det är naturligtvis även i religionens namn.

Då ser Paolo Roberto att det inte är hans problem då han betalar sjukt mycket skatt och arbetar mot våld. Jaha…. Hur då? Konkret? Hur ser vi det? Babbla på Twitter? Jämställdhet är inget för honom men det har jag förstått sen tidigare. HAN är ett bautastolpskott!


Vad han har varit med och startat gäller inte idag då den organisationen inte finns längre.


Från Twitter.

Det här är vad han föreläser om.
Talarforum – Detta pratar Paolo Roberto om

Aftonbladet – Jämställdhetsministern uppmanar män att ta ansvar för hedersvåld

Den här artikeln gör att Paolo Roberto går i taket! Har han överhuvudtaget läst artikeln? NEJ jag tror inte det eller har han svårigheter med att förstå vad det står.

Dessutom ökar samtalen till den nationella telefonlinjen för hedersrelaterat våld och förtryck, som startade för tre och ett halvt år sedan.

I år har man i snitt fått in 50 samtal per vecka – till skillnad från 38 samtal per vecka föregående år. Enligt statistiken från Länsstyrelsen Östergötlands Nationella Kompetensteam så är minst 54 procent av de som misstänks utsättas för det hedersrelaterade förtrycket och våldet under 18 år. 86 procent av de utsatta är kvinnor.

– Dels så ökar kännedomen om stödtelefonen och sedan så ökar målgruppen med asylsökande som kontaktar oss och det är ju en grupp som vi tidigare inte sett, säger Juno Blom, nationell utvecklingsledare på länsstyrelsen i Östergötland.

Paolo Roberto skriver att han numera är en f.d. sosse, jaha, vad röstar han på idag Sverigedemokraterna? I vilket fall som helst ska kvinnor hålla sig på mattan och i köket.

Jassitha Mohanadas begick självmord menar polisen. En ung nykär kvinna går ut i skogen, ordnar en snara, skaffar något att stå på och hänger sig! ALDRIG att hon gjort detta utan jag anser att familjen mördade henne och polisen skiter i att utreda ordentligt.

Hedersvåld är utbrett på Sri Lanka. Hennes mamma är våldsam och har suttit i fängelse för misshandel av Jassitha. Pojkvännen var från fel familj eller fel kultur. Hennes pappa tog livet av sig några år senare.

SQ – Jassitha Mohanadas 2012

SQ – Jassitha Mohanadas pappa begick självmord

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.