Män med mycket makt blir lätt predators!

Harvey Weinstein en man med mycket makt i Hollywood. En man som ser sig själv som en Gud och med det tar sig rätten att våldföra sig på vilka kvinnor han vill ha. Ett riktigt rovdjur som har missbrukat sin ställning i årtionden och har haft sin herrklubb runt sig som skyddat honom. Men nu har det hänt något och skiten har bara vält ut den sista tiden.

Ett exempel på vad han sysslar med. Man kan ju spy för mindre!!

Den ena kvinnan efter den andra har trätt fram, vågat att träda fram då det nu rör sig om MÅNGA kvinnor.

Han har fått sparken och frun, Georgina Chapman, lämnar honom och han är utslängd i kylan och där passar han bäst.

Denna kombination är för mig helt obegripligt! Jag har sett henne i TV-programmet “Project runway”. Har hon inte fattat någonting!? Det har pågått i 30 år!!

Vad F@N såg hon i honom? Dom har barn och stackars dom efter det här!

Lindsay Lohan försvarar honom med att han inte har gjort något mot henne. Kan det ha med att göra att hennes pappa är välkänd i Hollywood också och kanske dom är kompisar och med det får hon vara ifred.
Hon tog sedan bort inlägget.

Det har varit problem med Harvey Weinstein länge och på Youtube finns det hur mycket som helst. Han är en bully.

Harvey Weinstein Has Risen From the Grave to Feast on the Bones of His Enemies

GAWKER – Harvey Weinstein Has Risen From the Grave to Feast on the Bones of His Enemies

‘He’s a predator’: Emma Thompson unloads on Harvey Weinstein

En annan predator som det skrevs mycket om för några år sedan också han jude/zionist en av världens mäktigaste, Chefen för Internationella valutafonden, IMF, Dominique Strauss-Kahn.

En 32-årig hotellstäderska uppger att Dominique Strauss-Kahn överföll henne när hon kom in i presidentsviten på Hotel Sofitel i New York.
Han ska ha tvingat henne till oralsex, slitit av henne trosorna och försökt våldta henne. Hon sliter sig loss och slår larm. Dominique Strauss-Kahn grips några timmar senare på JFK-flygplatsen, på vägtill Paris.

Han nekar och säger att han åt lunch med sin dotter vid tiden för det påstådda övergreppet.

Andra kvinnor, bland andra journalisten Tristane Babon, framträder med anklagelser om övergrepp.

I en häktescell i New York sitter före detta chefen för Internationella valutafonden, Dominique Strauss-Kahn, misstänkt för att ha tvingat en amerikansk hotellstäderska till oralsex.

Han nekar till brott, men hans framtid som internationell finansstjärna och toppolitiker lär vara över oavsett om han döms eller frias. I morgon väntar nästa domstolsförhandling för IMF-chefen.

Han är långt ifrån ensam – för flera andra av världens mest inflytelserika män är på väg att rasera sina karriärer genom att bli indragna i härvor med sexbrottslighet.

Hur kommer det sig att mäktiga män – som har så mycket att förlora – över huvud taget tar risken?

– Svaret kan vara att dessa män har blivit mäktiga genom en god portion av hänsynslöshet och risktagande som har gått hem. Samma hänsynslöshet har tidigare kunnat passera på det sexuella planet för dessa män – inget har kommit ut eller lett till besvärliga konsekvenser för förövaren. Det har fungerat tidigare, så varför inte nu också, säger Henry Montgomery, professor i kognitiv psykologi vid Stockholms universitet.

Han menar att makten kan understödja en redan från början positiv självbild, vilket gör att man inte ser det allvarliga i det man gjort.
– Man inbillar sig kanske att den som blir offer för ett sexuellt övergrepp i själva verket samtycker och rent av njuter av att bli uppmärksammad av den attraktiva person, som man anser sig vara. Åtminstone fram till dess att det hela spårar ut, säger Henry Montgomery.

Hittat på ett forum vid tiden. Städerskan var muslim och kom från Afrika.
rik-fattig
man-kvinna
jude-muslim
europe-afrikan
kåt-värnlös

SQ – Män av den kalibern gör som dom vill. Han han gav sig på städerskan i N.Y. råder det ingen tvekan om och journalisten i Frankrike också. Sen kan man undra över hur många han har gett sig på utan att det har kommit fram. Hans kommentar när det gällde städerskan var ju att henne ska vi knäcka och han hyrde in f.d. FBI och CIA och f.d. lika i Frankrike som skulle ”gräva” fram all skit om henne och man mutade hennes familj och vete gud allt. En riktigt vidrig individ. Han trodde också att judelobbyn (AIPAC) i USA skulle rädda honom men det blev väl för magstarkt även för USA.

Även Trump visste vad Weinstein gick för och har känt till övergreppen länge. Men Trump är ju inte GUDs bästa barn han heller med sitt “Grab the pussy”.

SQ – Tidigare IMF-chefen: ”Jag visste inte”


Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Sexbrott, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.