Kivra – din digitala brevlåda!

Kivra gör reklam i TV stup i kvarten för din säkerhet och att du kommer åt dina brev överallt. Det gör man med vanlig mail också.

Alla fyra finns på Skatteverket.
Skatteverket – digitala brevlådor

När jag kollade vilka digitala brevlådor det finns så finns det fyra stycken. ”Min myndighetspost” som är Skatteverkets.

”Bring digimail” som ägs av Posten i Norge.

”E Books” även i Sverige och ägs av PostNord tillsammans med betalföretaget Nets.

Jag tar Kivra eftersom dom verkligen är alerta. Delägare är H&M:s vd Karl-Johan Persson och Wallenberg FAM m.fl.

När jag tittade närmare från vilka företag och myndigheter blev jag förskräckt! Regeringen skickar sin post genom Kivra, lönelistor?
Är det den “outsourcing” polisen skickar sina lönelistor och brev av olika slag? Skulle inte bli ett dugg förvånad.

När H&M och Wallenberg finns med så går det INTE att lita en sekund på Kivra. Jag kan se hur dom i sina system samkör allting och får en klar bild över människors liv.

Ett litet axplock så förstår vem som helst vilken makt denna digitala brevlåda har och kommer att få.

Andra är PPM, UC, Vattenfall, Fortum, Eon, Canal Digital, Folksam, 3, Skandia, Alecta, ICA-Banken, SBAB!, Nordnet, Ledarna, Collector, BNP Baribas Cardif, Naturskyddsföreningen, Creditsafe, Sergel, Bisnode, Ikano Bank, Forexbank, Resursbank, Euro Försäkringar, PayEx, Deloitte, Fastum, Rådrum, st1, OKQ8, Arriva, Uniflex-bemanning, Moderna försäkringar, ETC EL, Glocalnet, Bixia, Trafikverket, Transportstyrelsen, Tullverket, Försäkringskassan, CSN, Arbetsförmedlingen, SPV och många fler och som dom väljer att inte visa. Dom har över 1000 anslutna av företag och myndigheter.

Om jag tvingas att ha en brevlåda som dom i Damark har tvingats till skulle jag INTE välja Kivra.

Jag tror inte folk förstår vad det innebär och självklart kan dom gå in i vilken post som helst.

Och dom som läser min blogg vet att jag avskyr H&M som pesten med sina skumraskaffärer i Asien och ljuger gör dom också. Och Wallenbergarna som jag också avskyr är inte ett uns bättre, israelvänner dessutom.

Jag har en känsla av att det kommer att finnas ett samarbete med Klarna eller kommer att bli. Samma skrot och korn enligt mig.

Det här inlägget postades i Boende, Internet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.