#vadfanfårjag

Det är inte konstigt om det kommer att gå åt helvete med Sverige när dom riktigt rika skatteplanerar och flyttar sina miljoners miljoner utomlands för att slippa betala skatt!

Och vi måste ta bort vinsterna i välfärden som inte är någon välfärd längre.

Nu måste det stoppas. Det ska inte gå att kringgå lagar och regler och hitta kryphål med motiveringen att det är ju lagligt! Vad är det för jävla argument!? Ingen respekt för alla dom som arbetar ihop alla deras miljoner och miljarder och som är lojala mot sina arbetsgivare. Fy Fan! säger jag vilka utsugare! Som värsta iglar. Där både den moraliska och etiska kompassen ligger djupt nergrävd i gödseltanken.

Sen har vi utsugarna som utnyttjar Sverige som Facebook och Google båda privata aktiebolag. Själv har jag inget aktivt Facebook-konto. Kommer inte att ha det heller. Aldrig i livet att jag skaffar Instagram. Facebook som kontrollerar vartenda steg folk tar och sparar ner vartenda foto m.m. och tjänar miljarders men skatt vill dom inte betala.

Sverige har blivit ett paradis för utsugarna. Vården och skolan där vinsterna förs ut där mycket hamnar hos miljardärerna i USA bl.a. hos Henry Kravis ultrazionisten och mångmiljardär och sitter i den innersta kretsen i Bilderberg-Group. Vården och skolan går på knäna.

Google tillhör också Bilderberg-Group där eliten inom det amerikanska näringslivet och politiken även Belgiens kungahus finns representerad. Idag finns säkert också Facebook med Zuckerberg som är god för 56 miljarder dollar. Facebook är ett aktiebolag där dom flesta är gamla kompisar.

Nu vill Facebook ha dina nakenbilder för att säkra dom från missbruk MEN Facebook sparar dom. Tro inget annat.

Undrar hur många som känner till detta? Printcreen från Aftonbladet.
Aftonbladet – därför vill Facebook ha dina nakenbilder

Facebook köpte Instagram 2012 vilket innebär att dom har full kontroll över folks förehavanden och bilderna som läggs upp på Instagram ägs av Instagram och deras villkorslista är så lång att man kan tapetsera rummet med den. Facebook vill inte betala skatt i Sverige! Det är fan-i-mig skrämmande!

Amazons grundare Jeff Bezos är god för 78, 8 miljarder dollar! Dubbla det med runt 8-9 så får vi svenska kronor. Amazon ska ju nu också slå sig in på den svenska marknaden. Ska dom också betala en spottstyver? Även Amazon i Bilderberg-Group. Rika som troll som tar över mer och mer av marknaden. När Bilderberg-Group är färdiga med oss blir vi arbetsslavar/gojer.

Inte nog med Panamadokumenten nu Paradisdokumenten! Och Östling som ett praktarsel på inhumanitet och fullständig brist på empati och som jag ser som arrogant och hänsynslös. Men dom är likadana allihop samma skit fast i olika högar.

När Östling frågades ut av SVT:s ”Uppdrag Granskning” menade han att han inte gjort något fel, kritiserade skattesystemet och hävdade att välfärden inte fungerar:
”Vad fan får jag?”, sa han bland annat.

Östlings uttalanden får Centerpartiets bostadspolitiske talesperson Ola Johansson att gå till rasande attack mot näringslivstoppen.
– Det minsta vi behöver nu är någon som driver väljare i armarna på Jonas Sjöstedt, skriver han på Facebook och fortsätter:
– Troligen är det precis så korkad han är. Han sa nog vad han tyckte. Sicket pucko!!.
Ola Johansson jämför i ett resonemang Östlings uttalande med ”dem som är rasister och försöker dölja det genom att tala om asylpolitik”.

UG – riksdagsledamot om Östling sicket pucko
Här är ett annat pucko också Ann Heberlein. Dom enda som tjänar på sänkta skatter är dom superrika!

”Östlings skamlöshet är provocerande – och typisk för superrika
Leif Östlings skamlöshet är provocerande. Som ordförande för Svenskt Näringsliv borde han väl ändå känna en gnutta samhällsansvar, men icke. Istället för känna ånger när SVT:s reporter konfronterar honom med uppgifterna från Paradisläckan sprids ett hånleende i hans ansikte som sedan övergår i ett skratt. Han uppvisar tydliga tecken på antisocialt beteende.

När jag ser mångmiljonären med trotsig blick försvara sitt fiffel tänker jag på min moster Karin som sliter inom hemtjänsten i Sveg. Hon och hennes underbetalda kollegor är samhällsbärarna som Leif Östling hånar och rånar när han via ett brevlådeföretag gömmer undan 30 miljoner kronor i skatteparadiset Luxemburg.
”Jag har inget dåligt samvete”, säger han till SVT och fortsätter: ”betalar jag in 20–30 miljoner per år, vad fan får jag för pengarna?”

ETC – Östlings skamlöshet är provocerande och typisk superrika

Det spelar ingen roll hur Östling pudlar för det är så han tycker och alla andra kräk som stjäl skatter och välfärd från oss andra vilka betalar skatt på våra usla löner. Sverige är inget land jag skulle vilja växa upp i dag. Jag tycker att det är riktigt synd om dom som ska ut i arbetslivet och veta om dessa utsugare som inte har någon moral eller etik eller empati överhuvudtaget. Själviska, narcissistiska, psykopater. I översta toppen där finns dom och det är inget nytt i och för sig..

Sen har vi denna! Christer Gardell!

”Pengar ger en skön frihetskänsla”
Att ha bolag på Malta kan vara en stor fördel om
man så småningom vill sälja sin verksamhet. I Sverige beskattas en företagsförsäljning med 30-60 procents skatt. Men har man ett holdingbolag på Malta ger regelverket möjlighet att sälja företaget helt skattefritt om man samtidigt flyttar utomlands till vissa länder, bland annat Portugal.

”Bättre tennisbanor i Stockholm”
Men några planer på att flytta säger sig Christer Gardell inte ha. Han skriver:
”Malta är trevligt, och jag reser dit ett par gånger om året, men jag har inga planer på att flytta dit (eller någon annanstans). Finns bättre tennisbanor i Stockholm”

NSK – Pengar ger en skön frihetskänsla

Många av dom har gått på Lundsbergs med mutade avgångsbetyg vilket också innebär att dom alla också håller varandra om ryggen och många gör ett skitjobb, får sparken med skyhöga avgångsvederlag men får snabbt ett annat jobb där dom kan fortsätta och göra ett skitjobb för en skyhög lön där det mesta skatteplaneras bort från Sverige. Vilket pucko som helst kommer in på Lundsberg där också pennalism är vardagsmat som formar dessa framtida ledare.

Paradisdokumenten
VARFÖR FÅR LÄCKAN SÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET?
Några av anledningarna:

1.
Den enorma omfattningen. 13,4 miljoner dokument har läckts, innehållande 1,4 Terabyte data. För 1,5 år sedan fick den snarlika Panamaläckan enorm uppmärksamhet. Den läckan omfattade aningen färre dokument (11,5 miljoner dokument), men innehöll mer data (2,6 TB).

2.
Avslöjar mutor och dolda förbindelser. Exempel: Höga företrädare för Trump-administrationen har gjort tidigare okända affärer med företag som står Putin nära. Det ställer frågor om intressekonflikter.

3.
Ställer frågor om skattemoral. Det kan vara lagligt att skatteplanera – men är det moraliskt okej att avsiktligt undanhålla svindlande summor som kunde användas till välfärd?

4.
Kända personer. De som avslöjas med hemliga skatteupplägg eller affärsförbindelser är i många fall kända och mäktiga.

Aftonbladet – 43 miljarder undanhålls det räcker-skatten-till

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.