H&M igen!!!

Vad F@N! är det med företaget!? Gång på gång utmärker dom sig på ett eller annat sätt. Är det inte satanistska T-shirt, sexualiserade småbarn med bikinis, och nu med en hoodjacka med dogfight! Och det finns flera uppmärksammade feltramp av H&M. Det känns väldigt utstuderat.

H&M är enligt mig ett jävla skitföretag som jag skrivit om många gånger då dom tjänar miljarder på fattiga sömmerskor i Asien som lever under fruktansvärda förhållanden. Giriga personer helt utan moral eller etik. En familj som lever i ett överflöd i sus och dus på fattiga kvinnor i Asien. Där också Kungahuset hänger på.

Helt sjukt är också att dom bränner dom kläder som inte säljs och så ljuger dom folk rätt upp i ansiktet med att dom innehåller kemikalier m.m. Ett hyckleri utan några gränser.

H&M som specialdesignar kläder till Kronprinsessan, ett pris för att glänsa i kungahuset?

Men kungahuset har inte heller någon moral eller etik men det finns väl fördelar att vara kompis med H&M och åka på semester i H&M:s egna by i England. Äckligt!

Jag förstår INTE varför folk inte bojkottar detta skitföretag som behandlar sömmerskorna som dom gör. Om några som skulle behöva en by med anständiga bostäder och anständiga löner.


Och nu med denna hoodjacka. Republikanen Steve King (USA) som sysslar med hundslagsmål, ett djurplågeri utan dess like. Har H&M ingen kontroll överhuvudtaget vad som produceras? Inte snyggt.

Get GOP Rep. Steve King to Resign
Ett under att denna hund överlevde.

H&M tar bort tröjan ur sitt sortiment efter protester
Sarah, 36, från Stockholm har under många år kämpat för djurens rättigheter.

Därför reagerade hon starkt när hon såg en bild på en orange luvtröja från H&M i sitt flöde på Instagram.
På tröjan har företaget valt att trycka texten: “Dogfight in random alley” i versaler – vilket betyder “Hundhetsning i en gränd”, på svenska.

“Ren djurplågeri”
I Sverige är dogfighting, eller hundhetsning, förbjudet enligt djurskyddslagen.

Dogfighting är en vadhållningssport där två kamphundar hetsas till att strida mot varandra. Det är inte ovanligt att ena djuret dödas eller såras så svårt att den måste avlivas.
– Det är ren djurplågeri där hundar under vidriga förhållanden tvingas slåss för sina liv för att giriga människor ska försöka tjäna några kronor, säger Sarah.

Expressen – H&M tar bort tröjan ur sitt sortiment efter protester

Ett urval av dom inlägg jag har skrivit tidigare.
SQ – H&M bränner tonvis med kläder m.m.
SQ – H&M:s utsugning i Bangladesh
SQ – H&M:s guldregn över sina anställda
SQ – Bojkotta H&M
SQ – Efter kritiken Zara Larsson sätter press på klädjätten
SQ – Den stora festen

Aftonbladet har gjort en reportageserie om slaverifabrikerna i Asien där H&M lägger ut sina produktioner. fruktansvärt vad som kommer fram!
Aftonbladet – Sweatshop

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.