Kivra-Klarna-Lendo = Sant?

Jag har tittat på Kivra, Klarna och Lendo som ägs av näringslivet. Klarnas grundare Sebastian Siemiatkowski som bl.a . har kontor i Israel tillsammans med Dagens Nyheter.

Klarna har verksamheter runt om i världen så man baxnar. Klarna har bland annat köpt upp det israeliska företaget Analyzd, där Co-Founder & VP, Analytics / Risk är Ohad Samet vilka är specialiserade på riskhantering och onlinebetalningar och har verksamheter runt om i världen.

Siemiatkowski tillsammans med den värsta islamofoben Isaac Bachman Israels fd ambassadör i Sverige. Israel idag – Klarna AB vinnare av årets trade award Jag har skrivit om honom flera gånger här på bloggen.
Han gjorde bort sig rejält (bra) när han spydde ut sitt hat mot araber/muslimer i sin Facebook som sedan stängdes ner men jag hann ta printscreen på hans Facebook.

Siemiatkowski som vann ett pris beskrev bland annat Klarnas närvaro i Israel på följande sätt:
– Klarna har ett utvecklingskontor i Tel Aviv sedan några år tillbaka då vi köpte ett företag där. Det är främst ingenjörer som arbetar på kontoret i Tel Aviv och de jobbar med utveckling av Klarnas olika tjänster och betallösningar. Exempelvis ligger ansvaret för utvecklingen av Klarnas prenumerationstjänster, som DN m.fl använder sig av, i Israel.
– Samarbetet med kontoret i Tel Aviv är redan väldigt utbrett och välintegrerat. Vi har viktiga delar av vår utveckling där och kommer så fortsätta även framöver.

När du prenumererar på DN sköts det i Israel!? Ska du ha den digitala varianten så är villkoren så omfattande att du kan tapetsera rummet. Dom vill veta ALLT om dig, dom äter upp dig med hull och hår. Hur många läser villkoren? Knappt någon då dom också är komplicerade.

När Klarna presenterar sig är det med anonyma foton som inte säger ett jäkla skit. För mig är det suspekt att man inte sätter sitt namn under sitt foto. Nu har jag namnen någonstans då jag kollade dom för ett tag sedan.

PrintscreenHade dom tänkt sig att det skulle skapa ett förtroende? Knappast, tvärtom! För mig fula fiskar!

Klarna äger också ett indrivningsföretag, Segoria! Nice!
Svarta listan – Varning för Klarna -Segoria

Jag tror att det är få som egentligen vet så mycket om Klarna och dess affärsmodell och att det är zionister/pro-israeler som styr kopplade till Israel och då naturligtvis också med USA.

Kivra som nu har väldigt mycket reklam i TV och har råd med också för att få så många som möjligt kopplade dit. Hur många vet vilka som äger det? Eva Cecilia Marlow är iallafall styrelseordförande. Kivra ägs av 41an Invest (H&M:s vd Karl-Johan Persson och Stefan Krook), FAM (Wallenbergstiftelserna), styrelse och personal.
Det säger väl allt.

Lendo där man kan låna pengar. Och vilka äger det då? JO, Schibsted-koncernen. Herregud! Med Hjörne i spetsen som är värsta zionisten.

Några få företag som går under Schibsted är: Aftonbladet(äger 91 %), Svenska Dagbladet, Metro (äger 35 %), Omni.se, Blocket.se, Bytbil.com, Compricer, MittBolån,
Prisjakt, Hitta.se, TV.nu, Klart.se, Mötesplatsen.se, Letsdeal.se.

Tänk dessa tre företag sammankopplade! Kivra som tar hand om alla dina brev även från myndigheter som t.ex.Kronofogden, polismyndigheten ALLA myndigheter, din lön, din deklaration och försäkringar, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Klarna som tar hand om alla dina köp. Lendo där du lånar pengar. Alla gör dom reklam i TV. Enligt mig är syftet självklart och målet att samla oss alla under samma tak och så även Segoria.

Dom flesta av oss använder Visa eller Mastercard. VILKA äger dom? Gissa. När vi använder våra kort registreras dina köp i vilken butik/vara du köpt. Vilken jävla kontroll dom har över oss ända ner till skostorlek. Jag tycker att det är JÄVLIGT skrämmande.

Folk gapar att muslimerna kommer att ta över Sverige och världen, Nenene det finns en annan liten grupp om runt 20 000 i Sverige och ungefär lika många i världen fast miljoner där centrum är Israel och USA genom AIPAC/ADL/JDL och andra mer skygga organisationer och Bilderberg-Group.

Peter Wallenberg sa i en dokumentär: ”att verka men inte synas”. Det är så dom gör. Köper in sig i svenska företag och när man gräver i länkarna till olika ledamöter så hamnar man alltid där det finns en koppling till Bilderberg-Group!

Bilderberg-Group har ett enormt nätverk runtom i världen.
Högerklicka/visa bild. Den är mycket stor.

Tre länkar från bloggen.
SQ – Kivra din digitala brevlåda
SQ -Digitala tjänster
SQ – Bonnier/Mittmedia/Schibsted/Stampen/Gota-media

Det här inlägget postades i Politik, Rättssystem, Religion, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.