“Scam City” i kanal 10

Det går en serie på kanal 10 som heter ”Scam City” där den engelske programledaren Conor Woodman besöker olika populära städer för turister för att visa på hur turister blir utsatta för bedragare av olika slag. Han arbetar undercover.

Igår var det i Jerusalem på Olivberget. Falska rabbiner gick runt och satte på röda snören på folk och tiggde pengar till sina många barn. Riktigt otäcka personer. En äldre kvinna som tiggde vid en trappa på vanligt vis med en mugg sa att alla dessa ”rabbiner” var falska och dom lever gott på att dom går på människor fysiskt och tigger och sen pussar på kinderna. Äckligt! En sådan ”rabbin” hade jag slagit på käften! Men då hade jag väl fått 10 år i ett tortyrfängelse som det finns gott om i Israel. Dessa “rabbiner” går helt öppet och inga poliser bryr sig.

Varför gör inte polisen något? ”Gojer”, dom räknas inte? Sen lurades kristna turister av med pengar med klassiska karttricket. Denna maffia styrdes av en man som jag inte kommer ihåg namnet på.

Turister luras också i dessa souvenirbutiker och antikvitetsaffärer. En liten skål påstods vara från romartiden men var gjord i Hebron typ några timmar tidigare. En annan affär påstod att en sten hade Jesus använt o.s.v. Men folk är ju korkade också om dom går på detta. Ett par manschettknappar med romerska mynt var autentiska, en staty av Jesus var gjord för 2000 år sedan. SUCK!

När Conor Woodman gick tillbaka till butikerna blev han hotad i en och fysiskt puttad ur butiken, i en annan butik sa ägaren att han skulle bli mördad om man ”rotade i smutsen”. En tredje butik sa ägaren att han inte hade en aning om att det var fake. Jovisst, det tror jag på.

Det finns bedragare överallt i världen MEN att män klär ut sig till rabbiner och går på folk och sätter på röda snören och tigger pengar är magstarkt tycker jag. Överallt i dom stora städerna runt om i världen så styrs ligor av maffian.


Apropå Klarna så vet nog inte så många att dom har kontor i Tel Aviv tillsammans med Dagens Nyheter och när ni prenumererar på tidningen så går det genom Israel. Israel vet allt om prenumeranterna med personnummer och dylikt. Och då stöder ni också folkmordet på palestinierna och den etniska rensningen Al Nakba som har pågått sen 1948 och pågår i allra högsta grad. Dom allra flesta läser israelvänliga tidningar och får inte reda på vad som händer när nyheter är anpassade.

MÅNGA har idag tittat på det inlägget om Klarna/Kivra/Lendo och någon har försökt att logga in. Jaja, jag förstår att dom är lacka men folk måste få veta vilka hala typer det rör sig om.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.