Ett axblock från Twitter där hatet frodas på vissa håll

Twitter är en gryta där mycket hat och rasism frodas. Till och med jag höjer på ögonbrynen dagligdags. Att det finns så extremt hatfyllda människor! Men även gott om “Fake news” men också en källa till kunskap som inte fås genom svensk media. Kunskap som finns hos twittrare, humor och värme.

Nu är det Alexander Bard som är på tapeten och man kan ju undra hur det är ställt med honom. Jag tycker det verkar som han nu befinner sig i en psykos och att han hatar kvinnor finns det inget tvivel om. Djissus kraist!!


Men information nådde TED och han blev avbokad då dom inte ville ha en person som honom som inte stämde överens med TED:s policy.

Visst är han en sötnos! Urrrrrr! Säger jag.

Denna Ingrid Carlqvist!? Ursäkta, men jag tycker att hon är dum i huvudet. Att läsa hennes twitter är som att komma till ett helt annat universum.

Ivar, Ivar din stackare!Du befinner dig flera hundra år tillbaka!

Vadå lida av hybris! Typiskt för fascister att tro att dom är övermänniskor.

Ibland undrar jag om det är ett dåligt skämt men sådana här individer finns det gott om!

Man hallå! Om man gillar Charles Manson då ÄR det något fel! En nazist som mördade flera personer och dessutom Sharon Tate som var höggravid! Visst en mysig kille!

Men! Öhhhhh! Det är bara så att dom ÄR korkade!

Dags för något starkt.

Han hatar invandrare och muslimer i synnerhet! MEN han ser ju ut som en IS-krigare med det skägget!

Printscreen.

Dags att virka en sommar variant!

Detta budskap behövs mer än någonsin!

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.