Bechir Rabanis död i hjärtinfarkt?

Locket har lagts på av förklarliga själ. Hur kan en patolog konstatera hjärtinfarkt utan att obducera? Vilken patolog? När en person på 33 år plötsligt dör ska personen obduceras! Det gäller ALLA!!!! Här kom en “hitte-på-dödsorsak”.

Då är det lätt att anta att ett mord utförts på Bechir Rabanis. Han hade många fiender speciellt bland zionisterna. Jag tror att han har mördats! Han grävde inte enbart i Robert Aschbergs byk utan han grävde även i Soros byk, Hillarys byk m.fl.

Vad är zionism? hur uppstod den?
Lasse Wilhelmson, Vad är sionism?

Här intervjuar Lasse Wilhelmson Bechir Rabani
Bechir Rabani intervjuas av Lasse Wilhelmson – senast uppdaterad den 3 januari 2018

Bechir Rabanis blogg.
Bechir Rabanis Crystalklart

Om man har material som är riktigt farligt och har för avsikt att publicera sådant som kan innebära fara för en själv ska man hålla tyst tills det är publicerat och sen fly fältet för ett tag. Det gick väldigt illa för Barna Jack, Michael Hastings, Steve Kangas, Marilyn Monroe och Jimi Hendrix.

SQ – Erkände rysskopplingar – tog livet av sig m.m.

Bechir Rabani, palestinier född i Syrien har anklagats för att vara nazist men inget tyder på att han var det. Aschberg är också delägare i EXPO icke att förglömma. Detta stinker värre en skunk!

När Bechir Rabani infiltrerade vitmaktrörelser blev han kallad för nazist men när en från EXPO gjorde likadant blev han kallad för hjälte. Vilka var det som kallade Bechir Rabani för nazist? Gissa.

EXPO är en rasistisk, zionistisk tidskrift som jagar rasister och vitmakt-rörelser i Sverige. Jag tycker att den värsta är Jonathan Leman. Dom ser inte folkmordet på palestinierna som ett folkmord och dom bryr sig inte om dom nazister och vitmakt-rörelser som finns bland bosättarna som bit efter bit äter sig in på Västbanken som terroriserar och river palestinska hem, river upp palestiniernas olivodlingar eller bränner ner dom. Gaza terroriseras hela tiden. Dom flesta bosättarna är amerikaner.

EXPO bedriver zionistisk propaganda i skolorna. Dom har ett program som finns på EXPO:s hemsida.

Bechir Rabani var ett mycket stort hot mot zionisterna i Sverige och i världen. Det han skulle avslöja om Robert Aschberg var så allvarligt att zionisterna såg som det enda alternativ som jag ser det var att eliminera honom. Det är vad jag tror! Det kommer jag alltid att tro! Man ska ha klart för sig att den zionistiska makten i Sverige inte går av för hackor. Dom har resurser och dom håller samman. Och dom hatar palestinier.

Här finns många länkar till Youtube.
Four government critics found dead in Sweden
Skrolla lite.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.