Israelisk poet bannlyst

Den israeliske visdiktaren Jonathan Gefen, som jämfört den palestinska tonårsflickan Ahed Tamimi – som sitter fängslad efter att slagit israeliska soldater – med Anne Frank, har bannlysts från den israeliska militärradion. Försvarsminister Avigdor Lieberman gav på tisdagen order om att Gefens verk inte får spelas.

Ahed Tamimi står som symbol för folkmordet på palestinier. Räknar man ihop alla mord från 1948 och alla kidnappningar och mord på barn, tortyren som används i fängelserna kan man visst jämföra det med Anne Frank. Förintelsen på judar under andra världskriget.

Israel står för dagens förintelse fast på palestinier och det pågår dagligen. Israel ger sig inte förrän alla palestinier och andra är eliminerade eller utkörda från Israel. Och Israel tar över Västbanken och Gaza vilket har varit målet sen 1948. Trumps zionistiska familj driver på med den maktapparat som finns bakom som t.ex. AIPAC/Bilderberg-Group/ADL/JDL/AJC/WJC.

Men det är OK för många politiker t.ex. i Sveriges regering, EXPO och många andra organisationer och naturligtvis alla zionister i det svenska samhället.

Och sen……

SQ – Operation ”Gjutet bly” Vapenlabbet

Går att se på… Finns även på Youtube.
Gjutet bly av Yotam Feldman – dokumentär som gick i SVT

En än gång! Israel är INGEN demokrati och har ALDRIG varit!! Hur kan man bara kalla sig det när dom ockuperat ett land som Palestina, folkmordet sen 1948, bedriver apartheid, kollektiv bestraffning, kidnappningar, mord på barn och ungdomar dagligen, raider m.m. m.m m.m.

DN – Israelisk poet bannlyst

BTW!!
När Patrik Hermansson, EXPO, infiltrerade Alt-Right-rörelsen under ett år hyllades han för ett viktigt och farligt uppdrag.

När Bechir Rabanis gör precis samma sak fast med dom svenska nazisterna blir han kallad nazist. Jag tycker det säger en del hur det ser ut i det svenska samhället.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.