En miljon pedofiler i hemligt nätverk

Denna gödseltank som heter Internet där ondskan fördjupas för varje år som går. Mörkertalet? Säkert enormt. Ondskan hos män där det inte verkar finns något stopp och där barns och bebisars liv förstörs och när de perverterade bara blir mer perverterade. Hur djup är denna gödseltank? Finns det någon botten? Där varje önskan tillfredsställs enkelt med ett knapptryck. Där rovdjuren samlas i hemliga nätverk världen över. Där det också finns sajter som hjälper till som t.ex. träsket Flashback där det finns sidor där pedofili diskuteras helt öppet sen kan man ju bara gissa vad som diskuteras i privata meddelanden. Flashback drivs av en i mitt tycke perverterad individ Jan Axelsson. Det finns bilder där han tydligen tycker att styckmord är helt OK att visa.

Gotiska klubben skriver 2010 om Jan Axelsson:

En gammal bild vid något mingel. Vad dricker han? En Bloody Mary? Skulle isåfall vara passande.

Flashback, med sina begåvade moderatorer och sina ofta initierade uppgiftslämnare och detektiver, utvecklar svenskarnas känsla för språk, demokrati och yttrandefrihet. Då kan man stå ut med en och annan idiot eller skvallerbytta här och där.

På något sätt är Flashback som en konstant maskerad. Namn och avatarer – allt är utklätt. Men orden är ofta sanna, och är de inte det, så genomskådas det för det mesta.

Jan Axelsson borde ha något slags pris, eller åtminstone en hel del uppmuntrande ord för att ha skapat Flashback. De svenska media som idag inte är avundsjuka på Flashback, har inte riktigt förstått vad Internet är till för.

”…. med sina begåvade moderatorer….” “utvecklar svenskarnas känsla för språk, demokrati och yttrandefrihet….. Demokrati!?


Dessa stolpskott!! Give me a break!!!

På Flashback härjar tyranniets ”demokrati”. Det inte idioterna fattar är att demokrati är under ansvar och det ska inte vara fritt fram för antisociala kräk att härja helt fritt.

Idag görs det inte annat än ljugs, hatas, folk förföljs, ett kvinnohat så djupt att klockorna stannar, hets mot folkgrupper/religioner är häpnadsväckande. Idag sitter det bara slemmiga äckel med sina smurfkonton. I en tråd diskuteras trädgård för med ett annat konto ett intensivt hat mot t.ex. Sverige. Nu var det ett tag sedan jag kollade men det har knappast blivit bättre.

Men det värsta är övergreppen på barn som ofta sänds online, beställd av någon predator. Man får vara glad i alla fall när nätverken upptäcks. För min egen del ska dessa odjur sitta på livstid.

1 miljon!!! Hur många är dom egentligen!? Snart sitter världens män i pedofila nätverk! Vad kommer att hända med framtidens offer som många aldrig återhämtar sig från och som jag kan tänka mig blir till ett väldigt hat. Det finns ju inga resurser tillräckligt idag att ta hand om dom som söker sig till vården.

Med hjälp av smarta telefoner, hemliga nätverk och krypterade meddelandetjänster söker pedofiler nya offer på nätet. Även intresset för dokumenterade övergrepp på riktigt små barn är oväntat stort, enligt en ny rapport.

Den snabba teknikutvecklingen och spridningen över världen innebär att risken för att barn utsätts för övergrepp ökar, och att bilderna lättare sprids på nätet.

De senaste åren har förövare skapat nya gemenskaper i skydd av anonymiteten på det så kallade darknet. Som grupp är de också mer innovativa, kollektivt smarta och svårare att avslöja, och därför farligare för barnen, konstaterar Interpol i den färska rapporten från We Protect Global Alliance, som arbetar för att motverka sexuella övergrepp på barn.

– Det som var mest slående för mig var antalet förövare som använder sig av de här dolda tjänsterna och omfattningen som det handlar om. Tidigare pratade man om 10 000 eller 2 000 medlemmar på de här sajterna. Nu har vi sett vissa med över en miljon användare, säger John-Orr Hanna vid PA Consulting Group, som arbetat med rapporten.

Men teknik och samarbete är också ett verktyg i arbetet mot förövarna. Bland annat nämns det kanadensiska projektet Arachnid, där en robot söker sig igenom nätet på jakt efter bilder med sexuella övergrepp på barn. När det upptäcks skickas automatiskt en varning till värden som förhoppningsvis stänger sajten. På sex veckor upptäckte roboten 5,1 miljoner unika sajter med övergreppsmaterial.

När det gäller sårbarheten hos barn spelar tekniken också in. När fler får tillgång till höghastighetsinternet och uppkopplade prylar ökar risken att förövare ska ta kontakt med barnen, via exempelvis sociala medier. Att föräldrar har svårt att övervaka vad barnen gör blir ytterligare en bidragande riskfaktor.

Exempel från rapporten
På en sajt på darknet finns över 18.000 medlemmar som är specifikt intresserad av övergrepp på spädbarn och småbarn. 1,9 miljoner användare finns på nio sajter på darknet. En av de största sajterna har omkring en miljon användare.

Priset på livestreamade övergrepp har mer än halverats på fem–sex år. Förra året dömdes en amerikansk man till 14 års fängelse för att rutinmässigt ha försökt att övertala filippinska föräldrar att låta honom begå övergrepp mot deras barn. Han greps efter att ha kommit överens med en mamma om att för motsvarande 4.000 kronor få våldta hennes åttaåriga dotter.

En brittisk man tog kontakt med 9.000 barn under en tvåårsperiod och försökte övertala dem att utföra sexuella aktiviteter via webbkamera.

Bara i Storbritannien beräknas kostnaderna för sexuella övergrepp på barn kosta motsvarande 36 miljarder kronor årligen till följd av de bestående hälsoproblemen hos barnen.

Fullständiga artiklar:
Webprotect – To stop the crime of online child sexual abuse and exploitation
DN – En miljon pedofiler i hemligt nätverk
Ttela – En miljon pedofiler i hemligt nätverk

Ett urval vad jag har skrivit här på bloggen om dessa rovdjur.
SQ – Fritt fram för mangapedofilerna.
SQ – Pedofilernas paradis, Internet!
SQ – Internet är pedofilernas himmelrike
SQ – Internet gör män till monster
SQ – Dessa jävla pedofiler!
SQ – 50 gripna i jätterazzia mot nätpedofiler
SQ – Cirka 900 gripna i pedofilrazzia!

Stämmer säkert hos några.
”Han hämnades på en plats det han själv upplevt på en annan, är det inte det som är ondskans struktur.” Aksel Sandemose/En flykting korsar sitt spår.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Rättssystem, Sexbrott, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.