Utan kontanter blottar vi oss för fienden

Ja, det har jag skrivit om många gånger plus om det “lallande” folket som är så beroende av sina sociala medier plus mobilen att dom tackar ja till vad som helst.

Det kontantlösa samhället gör oss oerhört sårbara och är ett perfekt sätt att straffa oss om vi inte ställer in oss i ledet. Dom flesta av oss använder antingen Visa eller Mastercard. Vilka äger dessa? Jo, zionisterna i USA/AIPAC/Bilderberg-Group.

Dom vet vad vi köper, vilka böcker vi läser vilka tidningar o.s.v. Vi kommer inte kunna vara anonyma på internet så dom vet precis vad vi tycker, vad vi äter, vilka kläder vi köper, hur vi rör oss i samhället.

Men också om samhället stänger ner på grund av fientligt land hackat sönder det. Vad ska vi göra då? Folk köper ofta livsmedel från andra länder och skiter i om vad som kan hända om vi har mat tillräckligt till oss. Vi kan inte förlita oss till andra länder. Billigt, Billigt är mantrat för väldigt många och köper dåligt från andra länder som inte har tillnärmelsevis den standard som i Sverige. Antibiotikan är ett där Sverige ligger lägst använda.

Vad ska vi göra om vi inte har pengar i handen? Vad ska avi göra när det ena efter det andra jordbruket läggs ner då vi sviker bra mat?

Det här är värre än 1984 och Du nya sköna värld.

Jag var i Göteborg för ett tag sedan på Ohlssons kafé och dom vägrade att ta emot kontanter. Måste kolla upp om det är tillåtet.

Framtidsscenario zionisterna har tagit över och världens parlament ligger i Bilderberg-Group som består av zionister/pro-israeler. Världens största företag som ägs av zionister och på sociala medier är det Facebook, Google, Instagram och Amazon. Vi alla blir chippade och alla nyfödda blir chippade.

“Klarna” har tillsammans med Dagens Nyheter öppnat ett kontor i Tel Aviv. “Klarna” ägs av en zionist och DN ägs av Bonnier. Det borde klicka någonstans! Tänk på när vi köper något på nätet, vilka är betalningsmetoderna? Jo, “Klarna” och vissa webbshoppar har som enda metod “Klarna”. När du ska skaffa DN så går det genom Israel.

Rysshotet som USA/EU har provocerat fram men för mig kommer hotet från ett helt annat håll!

Svensk media ägs till 70-80% av zionister eller pro-israeler, Bonnier, Schibsted, Gota till exempel. Dom styr innehållet och det är inte att avslöja Israels folkmord på palestinier eller att druiderna skickats ut i öknen eller att palestinska hem rivs var och varannan dag eller att olivlundar rivs upp eller bränns ner. Det senaste är att Israel förgiftar odlingar. Israel gör hål i vattentankar, förstör solceller o.s.v.

Tänk vad som kommer att hända om den nya “Världsordningen” blir verklighet en vacker dag? För den kommer om inte något annat kommer emellan som en världsomspännande katastrof, en supervulkan eller ett tredje världskrig som vi inte kommer att slippa undan.

USA:s cyberarmé

NSA som övervakar oss med PRISMA. Dom finns i Bilderberg-Group.

Varför skulle främmande makt invadera Gotland när det räcker att stänga av våra digitala betalningssystem?

Frågan om kontanters betydelse i krissituationer har belysts alldeles för dåligt, anser förre rikspolischefen Björn Eriksson.

Yttre hotbilden
Vi ger bort makten och kontrollen över vår betalningsinfrastruktur. Smakprov på vad det kan innebära har vi redan fått. Visa och Mastercard har flera gånger bevisligen blockerat företag som de anser oetiska från att kunna använda deras betaltjänster. Oavsett vad man tycker i moralfrågor vill nog de flesta att det inte ska vara upp till stora, anonyma, globala företag att besluta om. Vad händer om det börjar ställas andra typer av krav? Vems agenda tvingas vi följa nästa gång?

Sverige är i ett helt annat säkerhetsläge i dag än bara för ett par år sedan. Den globala cyberkriminaliteten växer. Många av våra vitala IT-system i landet har visat sig inte hålla måttet. Den yttre hotbilden har förvärrats och ett modernt krig kan mycket väl handla om att slå ut ett lands betalsystem. Ändå har frågan om kontanters betydelse i krissituationer belysts mycket dåligt.

Den pågående riksbanksutredningen om kontanters ställning i samhället som Per Bolund ska presentera, tar mig veterligt inte alls upp säkerhetsriskerna med ett kontantlöst samhälle. För att väcka frågan tar därför Kontantupproret tillsammans med tunga politiker initiativ till en öppen hearing i riksdagen den 14 mars.

Läs hela debattartikeln här!
Expressen – Utan kontanter blottar vi oss för fienden
Andra inlägg som jag har skrivit.
SQ – 1984 år 2014
SQ – Bilderberggruppen
SQ – Kinas nya ”sociala kreditsystem”
SQ – SJ-biljetter kan nu lagras i inopererat chip i handen

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.