Böneutropen påminner om islamistiskt förtryck

Diskussionen på Twitter är sanslös även hur tidningarna ser ut idag. Allt handlar om antisemitism. Herregud alltså! Det märks nu vilka som styr svensk media. Dom fyra stora Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen och Gota media och alla är dom israelvänliga och Bonnier ägs av en zionistisk familj som hette Hirschel innan dom tog namnet Bonnier.

Vi har religionsfrihet här i landet. Alla har rätt att utöva sin religion även muslimerna. Nu rasar islamofoberna och annat högerfolk om ca 3 minuter böneutrop på fredagarna. Vad F@N är det med folk?

Våra kyrkklockor dånar i tid och otid med en jäkla decibel som också kallar folk till gudstjänst.

Ett problem är att regeringen inte bidrar med några pengar till moskébyggen vilket då bidrar till att andra går in och finansierar och det är inte bra alla gånger som t.ex. Saudiarabien som bidragit till sex moskéer och Turkiet har bidragit till fyra moskéer. Det finns 25 moskéer i Sverige. Men hur som haver har dom rätt att ha böneutrop anser jag!

Enligt mig tycker jag att det är vackert. Tre olika. Den andra är min favorit. Det måste vara väldigt svårt att sjunga på det viset. Många moskéer är otroligt vackra.


Övrigt så har inte en muslim en chans att göra sig hörd i svensk media! Svensk media styr innehållet så som dom själva vill och det finns inte en tillstymmelse till opartiskhet. Man måste läsa utländsk media.

Kyrkan har frigjorts från staten! Fatta detta ni zionister. Jag tycker att Lars Adaktusson är så fruktansvärt obehaglig och det har jag alltid tyckt även när han läste nyheter i SVT. Han är mycket israelvänlig precis som Ebba Busch Thor.

Kyrkklockor är inte musikaliska. Dom dånar i två minuter tror jag. Visserligen finns det kyrkor som har spel klockan 12. Södertälje har det. Men vid vanliga gudstjänster, bröllop/dop och begravningar är det minsann inga klockspel.

Kristdemokraterna är i sanning islamofobiska! Så mycket skitsnack! Populistiskt och dom vänder sig till rasisterna. Men jag hoppas att dom åker ur regeringen. Sverige är ett land och inte en stat! I Sverige använder vi inte stat utan land.

Det muslimska böneutropet är offensivt, riskerar att öka segregationen och kan upprätthålla förtryck.

Vi kan under inga omständigheter acceptera böneutrop som tränger in i människors hem och inte går att undkomma, skriver KD:s Ebba Busch Thor och Lars Adaktusson.

Regelbundna och institutionaliserade böneutrop är en företeelse som inte är förenlig med våra värderingar. Man ska kunna nås av ett religiöst budskap ibland om man är på en offentlig plats och kan undvika det utan problem. Sverige som stat är sekulär men det svenska samhället är inte och ska heller inte vara fritt från religion.

Kyrkklockorna är musikaliska och sänder inte ett långtgående religiöst budskap utan markerar bara när högtider inträffar eller vid fara.

Expressen – Böneutropen påminner om islamistiskt förtryck
ETC – Saudiarabien finansierar var fjärde svensk moské

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem, Religion, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.