Facebook och Cambridge Analytica

Detta är så sjukt det bara kan bli! Facebook är ett semitiskt forum där all kritik mot Israel inte faller i god jord. Jag vet, jag har testat.

Jag har skrivit om detta skitföretag Facebook flera gånger och jag förstår inte hur folk kan använda det, folk kartläggs minutiöst! Folk fläker ut sina liv med ALLT!! Sina barn, intressen, mat, böcker, politik, semestrar o.s.v. o.s.v. o.s.v.

Det finns sekretess men det gäller inte Facebook dom samlar på och använder medlemmarna skrupellöst! Facebook äger er och ni har sålt era själar till djävulen. Ni använder era riktiga namn ger ut era telefonnummer. Ni serverar era liv på ett silverfat till Facebook.

Nu är skandalen av värsta sorten ett faktum! Cambridge Analytica ljög och samlade in information om 50 miljoner användare och delade till “kreti och pleti”. Detta hände 2015 och Facebook visste men valde att mörklägga. Denna data har använts i valet för Trump.

Och genom olika algoritmer går det att få fram folks mentala hälsa och politisk hemvist. t.ex. Helt sjukt!!

Men inte nog med det! Antisemitiskt material tas bort och sökförslagen tas bort. MEN islamofobiskt material tas inte bort inte heller hat mot romer.

Inte nog med detta…
I en granskning gjord av Channel 4 News, som publicerades på måndagen, avslöjas de anställdas smutsiga spel som inkluderar samarbete med före detta spioner och försök till att påverka valkampanjer runtom i världen.

Hur är det nu med rysshotet!? Ryssland som har anklagats för all skit som händer.

Alexander Nix är vd och Robert Mercer är investerare OCH Steve Bannon är vice president! STEVE BANNON!!! VitMakt-människan! Djissus kraist!

Inte nog med det. Honungsfällor! Jojo..

I granskningen – som inkluderar vd Alexander Nix – berättar anställda om hur de hjälpt sina klienter genom att lura rivaliserande kandidater in i mutanklagelser och genom att anställa prostituerade i syfte att förföra.
– Det låter fruktansvärt att säga det, men detta är saker som inte nödvändigtvis behöver vara sanna, så länge som folk tror på det, säger Alexander Nix enligt Channel 4 News.

Företaget anställde också före detta spioner som fick i uppdrag att gräva fram tidigare skandaler.
– Att gräva djupt kan vara intressant, men det är lika effektivt att bara gå och prata med dem och ge dem ett erbjudande som de inte kan tacka nej till, och se till att det fångas på kamera. Den här typen av taktik är väldigt effektiv, att direkt ha bevis på korruption fångad på film, säger Alexander Nix i granskningen.

Alexander Nix ger också exempel på hur de jobbar för att misskreditera politiska motståndare.
– Vi erbjuder en stor summa pengar till kandidaten för att finansiera hans kampanj i utbyte mot exempelvis mark. Vi spelar in allt och suddar ut ansiktet på vår person och lägger ut det på nätet, säger han.

Artikeln i sin helhet.
Expressen – Facebook utreder kopplingar mellan anställd och Cambridge Analytica

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.