Slakten på palestinier i Gaza!

Det här skriver inte svensk media om! Enbart ytligt och naturligtvis är det palestinierna som börjar och så Hamas förstås men så är svensk media israelvänliga och DN drivs av zionister likaså Stampen med Göteborgsposten.

Hur kunde Gazatragedin ske?
En mycket bra sammanfattning av dom grymheter och brott mot mänskliga rättigheter som Israel utsätter palestinierna för dagligen sen 1948.

Fredliga demonstrationer borde inte få utmynna i tragedi
Protester mot det israeliska förtrycket utmynnar ofta i tragedi.

Det finns palestinier som ser att det finns makt också i enbart civil olydnad – och att det är betydelsefullt att ordna manifestationer som pekar på okränkbara individuella och kollektiva rättigheter.

Fredliga marscher på Västbanken, i östra Jerusalem och i israeliska städer och omgivande länder kunde vara en väg som kan leda till att det internationella samfundet utmanar Israel och fäster uppmärksamhet vid förtrycket av det palestinska folket.
USA stoppade FN-resolution.

Palestinierna anklagar hårt Israel för massakern, och påpekar att det användes oproportionerligt mycket våld mot demonstranter som inte utgjorde något hot mot liv.

Både EU och FN-chefen Antonio Guterrez har krävt en transparent, obunden utredning om vad som hände, men USA stoppade natten till söndag en FN-resolution i säkerhetsrådet.

Yle – Hur kunde Gazatragedin ske? “En fredlig marsch borde uppmuntras – och inte avbrytas med dödligt våld”

USA är precis lika skyldiga som Israel. Hur fan i glödheta helvete kunde USA stoppa en obunden utredning! Så fruktansvärt grymt och omänskligt. Dom är banne mig helt galna med Trump i täten. Psykopater hela bunten. Det går ju inte att kalla dom för annat och med galningarna Netanyahu och Lieberman i Knesset. Den 15 maj är det Al Nakba-dagen. Fasar för detta.

En annan mycket bra blogg är Anders Romelsjö som också tar upp slakten på palestinier.

En definitionen av Brott mot mänskligheten lyder:
”Crimes against humanity – crimes committed as part of a widespread or systematic attack against civilians during peace or war time.”

Israel begår otvetydigt inför live-filmkameror krigsförbrytelser och kanske brott mot mänskligheten. Vi kan alla se filmer som visar hur israelisk militär skjutit obeväpnade civila.

Att som regeringschef Benjamin Netanyahu uttrycka sitt stöd för detta, är att erkänna sig ansvarig för – och därmed skyldig till – krigsförbrytelse och kanske brott mot mänskligheten.

Hur tolkar Sveriges regering det? Kan vi inte kräva att regeringen säger rent ut: Israel begår enligt internationell lag krigsförbrytelser och kanske brott mot mänskligheten.

I annat fall har väl Sveriges regering medverkat till ett farligt de facto prejudikat som kan utnyttjas av andra regimer, och som riskerar att leda till en alltmer laglös värld.

Jinge – USA hindrar att FN undersöker om Israel begår brott mot mänskligheten

Klicka på pic.twitter-länkarna.


Israel startade massakern med tårgas och gummikulor för att sedan skjuta skarpt. Palestiniernas enda försvar var med stenar och slungor. En prestation att samla ihop tusentals däck som sattes i brand för att försvåra för Israel att skjuta palestinier. Många palestinier har dödats och ett annat sätt att eliminera palestinier är att skjuta av dom benen med förbjudna kulor.

Palestinierna finns på platt mark medan IDF har grävt en enorm grop och byggt upp en kulle där dom sitter med sina krypskyttar. Drönaren släpper ner tårgas över palestinierna. Israel beskyller palestinierna för att ha slängt brinnande däck över till Israel vilket är så skrattretande mitt i eländet för det är så stort avstånd att det är omöjligt. Ibland undrar jag om dom är mänskliga.

Men som vanligt vänder Israel på allting så att det blir till deras fördel. Bara att gå in och läsa på deras vidriga Twitter. Det är så jag vill spy när jag läser om deras vidrigheter.

Onion-boy är så otroligt rörande mitt i eländet. Många gör sina egna gasmasker och denna lilla kille har sitt eget sätt. Längre ner.

Ben White är en journalist jag följer och han finns i händelsernas centrum.
Jag läste att man nu har tappat räkningen på hur många som har dödats och skadats!!

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.