ESC 2018 – IDF-soldat tävlar

Israel gnällde och bölade förra året då dom kom långt bak att dom inte skulle vara med mer. Jag vet inte hur långt bak för jag tittade inte. Men detta zionistiska land betalar ju multum med pengar till ESC och det är därför dom får vara med. Jag kallar detta för muta då Israel ligger i Mellanöstern och tillhör inte Europa.

I år är en marin IDF-soldat med. Marinen gör inget annat än skjuter fiskare som överträder linjen som Israel har bestämt och passerar palestinierna över den om det är så det minsta konfiskeras deras båtar och förstörs och fiskarna åker in i fängelse. Många har mördats. HUR I HELVETE kan EU bara tillåta ett land som Israel att få vara med. Har inte EU råd att bekosta detta spektakel!? Israel mördar palestinier varje dag.

Singer @NettaBarzilai , Israel’s representative to the Eurovision, served in the Israeli navy and sang to those who killed the children of Gaza! Zero Points to the Song of Israeli Apartheid! Please share! https://t.co/CAjU64rkTP
— Boycott From Within (@BFW_IL) May 1, 2018

Can Israel be stopped from winning Eurovision?
“Netanyahu and his ministers and generals would like nothing better than for Netta Barzilai to win the Eurovision contest,” according to Israeli activists who support the boycott, divestment and sanctions (BDS) movement for Palestinian rights.

And that prize is within reach, with the Israeli entrant heavily favored to take the top spot.

It would certainly be a feather in the cap of the Brand Israel campaign, which aims to use sports, culture and technology to burnish Israel’s image and whitewash its crimes against Palestinians.

And it would mean that next year’s contest is staged in Israel before a television audience that can exceed 200 million.

Israel gets to take part because it is a member of the European Broadcasting Union, which sponsors the contest.

The 2018 Eurovision Song Contest begins in Lisbon tonight, Tuesday, continuing on Thursday and culminating in the grand finale on Saturday.

The Electronic Intifada – Can Israel be stopped from winning Eurovision?

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.