Israel and the U.S. CREATED Hamas, Hezbollah and Al Qaeda

Det är inget nytt i och för sig. Med det CV som USA har är det inte konstigt. Det finns inget land i historien som har skadat och mördat så många människor som USA. Dom är specialister på att destabilisera för att sen invadera länder som har ett styre som inte passar USA eller inte får det dom vill ha som olika naturtillgångar. USA är det ruttnaste som finns, dom visar ingen respekt för länder som inte vill leva som USA eller ha en USA-vänlig president. Och Israel förstås finns med ett lika ruttet land. USA styrs av zionister och det är heller inte något nytt. Bara att titta på AIPAC och Bilderberg-Group och andra zionistiska organisationer som t.ex ADL finns också finns i Sverige.

Nu när Daesh är splittrat kommer vi att få se många ensamma terrorister. Dom övergrepp som USA och övriga länder i väst är skyldiga till kan vi inte förvänta oss något annat. USA statskupper finns i Länklistan. Det är lätt att bli chockad.
SQ – USA-generalen: Ha respekt för IS förmåga

Folkmordet i Syrien, folkmordet på palestinier som pågått sen 1948 och pågår än idag. Och #ReturnMarch där många har dödats och lemlästats och barn har dödats. Det är fruktansvärt och Israel skyller bara på Hamas med då måste vi komma ihåg vilka som skapat dom. Folkmordet i Jemen m.fl.

Fruktansvärt! Israel är inget annat än en ockupationsmakt. En brutal ockupationsmakt! Dom kallar sig för en demokrati!! Dom är så långt ifrån en demokrati man kan komma! Jag vill kalla dom för en nynazistisk stat! Dom mördar, river palestinska hem, river upp olivlundar. Minerar palestinska åkrar, kollektiv bestraffning, stänger av elen, vattenbrist, matbrist och får inget byggmaterial så dom kan inte bygga upp sina hus igen. IDF skjuter fiskare och beslagtar deras båtar. Trakasserier i Check-Point, palestinska varor fastnar i Check-Point och förstörs.

Tony Blair erkänner att dom är skyldiga till Daesh uppkomst.
SQ – Tony Blair medger roll i IS uppkomst 2015

Att skapa fiender vi kämpar nu mot
Vi har utförligt dokumenterat att USA och Israel skapade al-Qaida och andra terroristgrupper i ett försök att bekämpa andra fiender.
Larry Johnson – en kontraterrorism tjänsteman vid det amerikanska utrikesdepartementet – säger:
Israel är sina egna värsta fiender när det gäller att bekämpa terrorism. De är som en kille som sätter eld på hans hår och sedan försöker släcka den genom att slå den med en hammare. De gör mer för att hetsa och upprätthålla terrorism än bromsa den.

Som ett exempel, hjälpte Israel att skapa Hamas.
United Press International rapporterade 2002:
Enligt flera nuvarande och tidigare amerikanska underrättelsetjänstemän, med början i slutet av 1970, gav Tel Aviv direkt och indirekt ekonomiskt stöd till Hamas under en period av många år .Israels ”hjälp Hamas direkt – israelerna ville använda dom som en motvikt till PLO (PLO),”sa Tony Cordesman, Mellanösterns analytiker för ”Centrum för strategiska studier”.

Israel stöd till Hamas ”var ett direkt försök att splittra och spä på stödet för en stark, sekulärt PLO genom att använda ett konkurrerande religiöst alternativ”, sa en tidigare högt uppsatt CIA tjänsteman.

Enligt USA: s tidigare ambassadör i Saudiarabien Charles Freeman, Shin Bet-det israeliska kontraspionage och den inre säkerhetservice- medvetet skapat Hamas:
Israel startade Hamas. Det var ett projekt av Shin Bet, som hade en känsla av att de kunde använda den till hem i PLO.

”Israel och Hamas kan för närvarande låsas i dödlig strid, men enligt flera nuvarande och tidigare amerikanska underrättelsetjänstemän, med början i slutet av 1970, gav Tel Aviv direkt och indirekt ekonomiskt stöd till Hamas under en period av flera år. Israels hjälp till Hamas direkt – israelerna ville använda den som en motvikt till PLO (PLO), sa Tony Cordesman, Mellanösternanalytiker för Centrum för strategiska [och internationella] Studies. Israels stöd för Hamas var ett direkt försök att splittra och spä stödet för en stark, sekulär PLO genom att använda en konkurrerande religiöst alternativ, sade en tidigare högt uppsatt CIA officiella ”.

The Wall Street Journal noterade 2009:
”Hamas, till min stora sorg, är Israels skapelse”, säger [israelisk tjänsteman Avner Cohen], en tunisisk födda Judisk som arbetade i Gaza under mer än två decennier. Ansvarig för religiösa frågor i regionen fram till 1994, Mr. Cohen såg islamistiska rörelsen ta form, muskel undan sekulära palestinska rivaler och sedan förvandlas till vad som idag Hamas, en militant grupp som svurit att Israels förstörelse.

Istället för att försöka stävja Gazas islamister från början, säger Mr Cohen, Israel år tolereras och i vissa fall, uppmuntrade dem som en motvikt till de sekulära nationalister i Palestinska befrielseorganisationen och dess dominerande fraktion, Yasser Arafats Fatah. Israel samarbetat med en handikappad, halvblind präst vid namn Sheikh Ahmed Yassin, även när han var lägga grunden för vad som skulle bli Hamas. Sheikh Yassin fortsätter att inspirera militanta idag; Under det senaste kriget i Gaza, Hamas kämpar konfronteras israeliska trupper med ”Yassins,” primitiva granatgevär uppkallat efter prästen.

Hela artikeln här.
Washingtonsblog – Israel and the U.S. CREATED Hamas, Hezbollah and Al Qaeda

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.