Varför hatar reklambranschen oss så mycket?

Jag kan inte dra någon annan slutsats än det. Vi blir förnedrade och kränkta hela tiden i TV i tidningar och ute på stan i det officiella rummet.

Varje dag får jag veta att jag är sunkig och har alla problem som finns. Jag har förstoppning, problem i övrigt med magen. Jag har problem med flytningar, klåda både här och där, slemhinnan i underlivet är kasst och vips så plockar en man fram något som återställer så att han kan ha sex, främst.

Vårt hår är kass och behöver det ena och andra. För att inte tala om ögonfransarna. Våra fötter sen, Djissus kraist! Vi har både spruckna hälar, fotsvamp, nageltrång, nagelsvamp. Vi är för tjocka och det svämmar över om olika bantningskurer och vi ska bara VARA smala. Det är kvinnor som smeker sina kroppar med någon kräm mer eller mindre nakna och i en pose som kom och ta mig. Det är bara kvinnor som stoppar saker i munnen och vilken idiot som helst förstår vad det menas. Varför stoppar inte män saker i munnen? Gud förbjude! Hur skulle det se ut!? Det finns inte på kartan.

Vi är inkontinenta, har dålig andedräkt och har plack. Jag menar finns det något sunkigare?

Männen tycks vara perfekta i allt. Dom har aldrig förstoppning, eller andra problem med sina magar eller någon klåda här och där, dom har inga flytningar i penis. Nu har dom inga slemhinnor lyckliga dom. Dom är inte inkontinenta, har inga problem med sina fötter eller har dålig andedräkt eller andra problem med sina tänder eller luktar illa. Dom är perfekta med andra ord!

När män finns i reklamen är det oftast som t.ex. Peter Stormare som härjar med något bygge och minsann är han är karlakarl med kläderna på.

Förutom den extrema sexismen är även reklamen så könssegregerad att jag spyr. Det är 2018 så vi blir bara mer och mer ojämlika. Reklamen har aldrig varit så vidrig som den är idag. Det är inte konstigt att unga kvinnor bara mår sämre och sämre. Internet gör inte saken bättre heller med alla dom rovdjur som finns där som alltid letar efter något byte.

Mycket rasism finns också i reklamen. Denna reagerade jag jättemycket på när jag åkte med bussen med sin chef. Jag kunde Inte hålla mig! Min chef tyckte att den var OK. Då sjönk hon hon ner i djupet enligt mig.

Perfekta kvinnor gör bröstförstoringar, sprutar botox i ansiktet och förstorar läpparna. Vissa opererar till och med bort blygdläpparna! Vad fan är det för samhälle vi har? Kvinnor exponerar sina kroppar till max så jag undrar varför går don inte nakna istället? Visst kvinnor får klä sig som dom vill men har dom någon gång funderat över varför dom ska mer eller mindre nakna.

Inom idrotten är det lika vidrigt! Kvinnor ska visa magen och ha så små byxor som möjligt så efter ett hopp eller löp blir byxan som en stringtrosa. Inte ens inom idrotten får kvinnor vara ifred. Där ska dom exponeras, exploateras och sexualiseras. Nu måste kvinnor tänka på att hålla benen ihop vid längdhopp/höjdhopp.

När den här bilden visades blev det ett jäkla ramaskri. Tänk att få en hård puck där i glipan! Det är inget skämt tränaren menade att damhockey skulle bli mer attraktivt!

Och rakade underliv såklart så att dom ser ut som småflickor. Vi lever i ett pedofilt samhälle och snart är väl varenda karl pedofil där dom göds på internet och minsta önskan är ett knapptryck bort.

Flashback är en sajt där pedofiler härjar där finns langarna, där finns kopplarna till prostituerade. Där finns djurplågarna, nekrofilerna, groomarna och dom som älskar att se på självmord och groteska olyckor. You name it! Dom perverterade asen finns på Flashback, mycket grov porr, sadistisk porr, våldtäkter online. Är det konstigt att unga kvinnor mår dåligt när killar tror att det är så sex ska se ut. Kvinnor vågar inte gå ut ensamma på kvällar och nätter.

När jag bodde i Nynäshamn för många år sedan och H&M hade någon reklam bautastor på någon skrevande bikinimodell. Sista tåget hem lite ödsligt att gå hem men där stod en man och onanerade framför den reklamen. Mitt i eländet kunde jag inte hålla mig för skratt för han såg ut som en komplett idiot. Han såg mig inte.

Det var inte denna bild men något liknande. Jag tycker att H&M är riktigt vidriga!


Är det så kvinnorna ser ut på stränderna nu för tiden? Jag har inte varit på en strand sen 70-talet då jag inte tål sol eller värme.

Det här inlägget postades i Allmänt, Feminism, Hälsa, Idrott, Pedofili, Reklam, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.