Twitterabstinens?

Nej absolut INTE! Jag trodde att det skulle bli det men idag är det en vecka sen jag raderade kontot känner jag bara en befrielse. Jag saknar det inte ett jäkla dugg.

Men vissa personer kommer jag att sakna förstås men jag kan ändå läsa vad dom skriver utan att ha ett konto.

Det var nästan på dagen fyra år sedan jag startade ett konto och gudarna ska veta att det har hänt mycket sen dess. Mycket hat och hur många zionistiska troll som helst och nazister och annan skit som befinner sig där nu. Propagandamaskiner för zionism och fascism och nazism. Men jag tycker att det är samma skit fast i olika högar samma brunsvarta färg. Det märks att det närmar sig valet och högerkrafterna är starka och folk går ju på vad som helst och jag orkar inte se skiten.

Sen borde inte ledare vara på Twitter överhuvudtaget. Det värsta exemplet är ju Trump förstås för han är totalt bindgalen och lynnig. Han kanske behöver ett tillskott av testosteron. Män kommer in i övergångsåldern också och vissa män blir som Trump. Inte konstigt att Melania håller sig undan ett sådan argsint person som det inte går att lita på. Han är dessutom livsfarlig i politiken för är det någon som kan starta ett ett tredje världskrig är det han.

Det här inlägget postades i Allmänt, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.