”Barbariskt”

Vad är det med folk? Dom beter som värsta hyenor och kränker och förnedrar människor som råkar ut för olyckor eller har dött eller dör framför dreglande, äckliga som tar foton/filmar och stör Räddningstjänsten

De senaste dagarna två drunkningsfall där också djävla lågtstående personer vägrat att flytta på sig och flytta på bilar. Jag blir så fruktansvärt arg och det jag fruktar mest för idag är att råka ut för något på stan och en hord av ondsinta står och filmar och sen skickar det till gödseltanken Flashback eller till Facebook. Men det finns andra ställen helt anpassade för sadister som älskar att se folks lidande eller död, helst ska dom vara lemlästade också.

Men det som tar priset är den person som absolut helt empatilös tar en selfie på en kvinna som fått benen avhuggna när hon blivit överkörd av ett tåg i Italien. Han tvingades att radera bilden men den kan återskapas lätt.

Nu är det dags att förbjuda mobiler vid olyckor eller som jag tycker är ännu bättre, små vattenkanoner på ambulanser och polisbilar.

Dessa individer tror tydligen att dom är odödliga eller att aldrig kommer att råka ut för något. Det finns sajter specialiserade att lägga in svåra olyckor, självmord eller råa mord. I slutet av 1990-talet tittade jag på en sådan sida och jag kräktes nästan. Det finns väldigt sjuka människor som sysslar med detta, perverterade sadister. Man kan inte vara frisk så enkelt är det.

Och dom som vägrade att flytta på sina bilar i Borstahusen så ambulansen inte kom fram. Dom ska naturligtvis bli av med sina körkort och få sina bilar transporterade till en skrot. För mig finns inget annat. Det är ju det viktigaste att göra det, flytta på bilen. Böter!? Var det ingen som tog kort på dessa idioter.

Det är ytterst allvarligt att det finns folk som har så lite respekt för polis, ambulans och brandkår. Skrämmande till och med. Fram med Skunkvatten!!

Samhället har blivit så empatilöst och ingen som helst förståelse för att en människa dog för deras jävla EGO!! Måste titta, måste filma, måste lägga upp på nätet så kanske jag kan få lite kredit, skit samma om personen dör för att jag måste ha lite bilder och impa på kompisarna. Vilka är dessa hyenor?

Dom föräldrar som lyfte upp sina barn för att se när en pojke dog framför deras ögon!? Helt sinnessjukt och stackars barn. Hur kan föräldrar bete sig såhär. Mobilen är ett helvete på många plan.

17-åring drunknade – då tog vuxna upp sina mobiler för att ta kort
Polisen har på Facebook hårt kritiserat vuxna som inte tillåter polisen och räddningspersonal göra sitt jobb. När en 17-årig pojke drunknade ställde sig vuxna i vägen och började ta bilder och filma.

Situationen ska ha blivit så allvarlig att de inte bara försvårade polisen och räddningspersonalens arbete utan tvingade dem också att ta till ytterligare resurser för att få bort personer från platsen.

Föräldrar ska också ha “lyfte upp sina barn ‘för att de skulle se bättre’ när pojken togs ur vattnet.

“Tack vare dessa personers beteende nödgades räddningspersonal avvaras för att skyla kroppen under det livräddande arbetet, räddningspersonal försinkades i sin väg fram till räddningsarbetet och polis tvingades biträda med att fysisk flytta personer för att göra fri väg åt räddningspersonal.”

Nyheter 24 – 17-åring drunknade – då tog vuxna upp sina mobiler för att ta kort

75-åring drunknade – felparkerade bilar hindrade ambulansen
En 75-årig man drunknade på Borstahusens camping, utanför Landskrona, på lördagen. Räddningsvägar var blockerade av felparkerade bilar och utfart hindrades.

Polis och räddningstjänst larmades kl 15.26 på lördagseftermiddagen till drunkningsolyckan på badplatsen vid Borstahusens camping.

Blockerade räddningsvägar
När ambulansen var på väg att lämna med den skadade mannen var räddningsvägar blockerade av felparkerade bilar.

Polisen ser allvarligt på att folk inte lyssnat på polisens uppmaningar att utrymma bryggan samt vägrat att flytta på sig när räddningspersonal behövde utrymme.
– Räddningsvägar är till för att kunna användas vid nödlägen och det är oerhört viktigt att respektera det. Vi ser allvarligt på att man agerar på det här viset. Om det här är obetänksamhet eller att man inte har fått förstått allvaret i den här händelsen vet jag inte, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisens ledningscentral.

SVT – 75-åring drunknade – felparkerade bilar hindrade ambulansen

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.