Moskéer brinner varje vecka inte ett ord i media!

Jag skrev om detta igår OM medias makt och hur dom väljer vad vi ska läsa och inte läsa. Därför läser jag främst utländsk media.

Skrämmande rapport om att varje vecka brinner en moské men inte ett enda ord i tidningarna. Jag har tittat på DN, Expressen, GP, Aftonbladet och några länstidningar.

Bonniers, Schibsted, Mittmedia Stampen, och Gota Media styr över svensk media. Zionister hela bunten men tjata om muslimers ondska kan dom älta i dagar. Det är bara ETC och kanske någon till om det är veckotidningar.

Hade inte SVT tagit upp detta hade ingen fått reda på hur läget är. Zionisterna gnäller för det allra minsta och får polisskydd vid synagogorna medan muslimerna får själva skydda och säkra och själva vakta.

Vad jag vet har ingen synagoga brunnit ner i Sverige. Javisst en palestinier och en irakier slängde in en brandbomb för ett tag sedan men synagogan står kvar. Jag försvarar inget våld men som läget är nu kan jag förstå om en palestinier hatar judar och ser judar och zionister som samma sak.

Om man jämför så råkar muslimerna fan så mycket mer illa ut en en jude/zionist. Det är zionisterna/ultraortodoxa som gnäller och det skrivs massor av artiklar i alla tidningar men INTE ett ord i tidningarna om muslimerna. Men dom får aldrig någon chans för sådana artiklar godkänns inte. Det ser Interaktiv Service till. Om det är några som hatar muslimer så är det judar/zionister/ultraortodoxa och jag skulle inte bli förvånad om zionister också kan vara inblandade i bränder som nazister/fascister/rasister.

Jag ser fram mot rapporten som kommer ut inom kort av professor Mattias Gardell vid Uppsala universitet.

”Vi tvingas försvara vår moské”
Deras nya gudstjänstlokal skulle vara välkomnande och öppen för alla. Men nu tio attacker senare efter invigningen för fem år sedan, är moskén i Flen i stället omgärdad av staket och taggtråd. Ett hakkors på en plåtdörr är det första besökaren ser.
– Det går inte att få bort, suckar Abdi Osman, ordförande för moskén i Flen.
Framför honom tornar ett manshögt hakkors upp sig, till hälften utsuddat men fortfarande mycket tydligt.
SVT – ”Vi tvingas försvara vår moské”

Ny rapport: Minst ett angrepp i veckan mot moskéer under 2017
Klotter, skadegörelse och mordbrand. Det hör till vardagen för flera av Sveriges moskéer och angreppslistan blir allt längre.
Minst en moské angrips varje vecka, visar en ny rapport från Uppsala universitet.
– Det här är ett hot mot religionsfriheten, säger Max Stockman vid Myndigheten för stöd till trossamfund.

En moské brinner ner i Hässleholm. I Flen möts församlingsmedlemmarna av hakkors på dörren. I Säffle är bönelokalens fönsterrutor och väggar sönderslagna.

Det är några händelser från de senaste månaderna och exempel på våldet mot landets moskéer.

Fenomenet är tydligt i en rapport skriven av professor Mattias Gardell vid Uppsala universitet som publiceras inom kort.
SVT – Ny rapport: Minst ett angrepp i veckan mot moskéer under 2017

Attacker mot moskéer under 2014:
Januari, Stockholm: Den stora Stockholmsmoskén på Södermalm får entrén nedklottrad med hakkors.
Maj, Eskilstuna: Under kvällsbönen blockeras dörren till lokalen med träbalkar och betongblock.
Juli, Norrköping: Det påbörjade moskébygget liksom byggbaracker sätts i brand.
September, Södertälje: Fönster krossas på Somaliska föreningens bönelokal. Även Palestinska föreningen drabbades av vandalisering.
September, Flen: Fönster krossas på moskén.
September, Avesta: Någon sätter eld på mattor i moskén.
Oktober, Helsingborg: En moské i en källarlokal vandaliseras.
Oktober, Flen: Fönsterrutor krossas.
November, Eslöv: Rutor krossas.
November, Örebro: Brandfarlig vätska kastas in genom ett fönster.
December, Eslöv: Två fönsterrutor krossas och fasaden sprejas i källarmoské.
December, Eskilstuna: Moskén utryms sedan en brand brutit ut på juldagen. Fem personer förs till sjukhus, och polisen misstänker mordbrand.
December, Eskilstuna: Två dagar senare är det dags för vandalisering av en annan moské som ligger i närheten av den eldhärjade lokalen i Eskilstuna.
December, Eslöv: Brand både på utsidan och inne i en källarmoské – innanför ett krossat fönster. Begränsade brand- och rökskador. Moskén är den samma som vid tidigare attacker i Eslöv.
ETC – Sju av tio moskéer har attackerats

Asylboende bränns också ner och jag har funderat många gånger vilka det är som sätter eld. Zionister är mycket farliga. Det visade sig med Bechir Rabani, palestiniern som skulle avslöja något om Aschberg och några dagar senare dog han i en hjärtattack 33 år gammal utan att obduktion gjordes som är obligatorisk och det går INTE att fastställa hjärtinfarkt utan obduktion vilket säger en del om zionisternas makt i Sverige. Jag tror absolut att han mördades och då undrar jag vad det var Bechir skulle avslöja. Man ska ALDRIG avslöja innan artiklar om man har något mycket viktigt att avslöja som drar ner både byxor och kalsonger på zionister då dom har stor makt i Sverige.

Bechir Rabani gav sitt liv för det svenska folket och dess nations frihet. Han startade och drev Facebook gruppen White Girls also Matter (WGM) för att värna om svenska kvinnors ökade utsatthet (främst grova våldtäkter) som ökat lavinartat som ett resultat av den okontrollerade massmigrationen till Sverige. Senare startade han Megafonerna, som ett svar på Medias klappjakt på enskilda svenskar som vågade protestera mot bland annat detta, genom att själv konfrontera dessa människojägare. Hans liv avslutades innan han hann slutföra sitt reportage om Robert Aschberg.
Lasse Wilhelmson – Bechir Rabani intervjuas av Lasse Wilhelmson – senast uppdaterad den 3 januari 2018

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.