Kim och Trump och något mycket vackert

USA styr och ställer som vanligt och det är inget nytt även i Nordkorea styr han. Jag tycker att Kim ser helt bortkollrad ut och säkert har Trump: “Make Kim An Offer He Can’t Refuse” som är brukligt när USA vill ha något. Kim har länge varit USA:s mål att störta eller mörda. Vi får se hur det går men jag är iallafall inte positiv till detta. Trump är också fysiskt mycket större. Trump sa också, att inga fler militärövningar men det kan helt enkelt ha med ekonomin att göra då det är väldigt dyrt. Jag tror att Trump ser Kim som en fjant. Jag tyckte mig höra det när han sa att Kim är intelligent men med hårda nypor…. Trumps enda syfte med detta möte är att spegla sig själv.

CIAs hemliga propagandakrig i Sverige
Under 1950-60-talets Kalla krig, utkämpas ett hemligt propagandakrig i Sverige. USA ville vinna den svenska vänstern, som i deras ögon riskerade att bli ”kommunistisk”. 1952 bildas en kulturkommitté i Stockholm; en underavdelning till Congress for Cultural Freedom i Paris – allt finansierat av CIA.

SQ – Nordkorea – storkrig i Asien 2013

Gudarna ska veta att detta är vackert! När denna klänning/konstverk kom rös jag över hela kroppen. Något så makalöst vackert!! Även den sakrala från Paris. Guo Pei är kinesisk modedesigner och har 300 brodöser som gör dessa fantastiska konstverk för jag ser dom som det.


Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.