Israel vill stoppa bilder på soldater

Israels regering vill förbjuda fotografering och filmning av säkerhetsstyrkor i aktion på de ockuperade områdena. En ministerkommitté gav på söndagen klartecken för ett lagförslag som skall skydda ”nationell säkerhet” och värna om ”soldaters och medborgares motivation”.

För två år sedan, då soldaten Elor Azaria sköt ihjäl en sårad, medvetslös palestinier i Hebron, störtades samhället i en lång och bitter diskussion: Azaria dömdes till fängelse av en militärdomstol, men han omfamnades av nationalistlägrets väljare med en frenesi som ledde både Lieberman och premiärminister Benjamin Netanyahu att prisa gärningsmannen.

Robert Ilatov, parlamentarikern som utformat lagen, säger:
– Det är dags att sätta stopp för absurditeterna. Pro-palestinska grupper, bekostade från utlandet, kan följa våra soldater i hälarna vart de går. Vi måste skydda dem mot personer som vill stämpla och skämma ut dem.

DN – Israel vill stoppa bilder på soldater


Elor Azaria is filmed shooting the incapacitated man

Men vad gör Israel då? IDF:s brutalitet, polisens brutalitet och zionisternas brutalitet och bosättarna som är värsta fundamentalisterna och gör inget annat än trakasserar palestinier! Där nya bosättningar byggs och och dom som finns byggs ut.

Kidnappningar av barn till och från skolan för att föräldrar ska gå i taket av oro vilket är meningen. Var och varannan dag mördas palestinier och enligt mig finns det säkert ett stort mörkertal som aldrig kommer fram då svensk media inte bryr sig ett skvatt om det.

Apartheid, rasism, kollektiv bestraffning, palestinska hem rivs dagligen och marken beslagtas på falska papper, skördar bränns ner, olivlundar rivs upp, elen stängs av titt som tätt, vattenförsörjningen saboteras, solpaneler rivs ner, livsmedel ransoners, fiske på en begränsad yta och överträdelse innebär att båten beslagtas och i värsta fall mördas fiskaren.

Beduiner har slängts ut i öknen i bristfälliga bostäder då deras mark har beslagtagits. Man spottar på kristna, sprutar skunkvatten på etiopier då dom anser att dom diskrimineras. Räder på nätterna i palestinska hem på Västbanken där man vandaliserar och förstör. Palestinier fängslas och torteras.

Den här boken är en nagel i ögat på Israel.
“Bryt tystnaden!” Israeliska soldaters vittnesmål. “Breaking the Silence”/ Dana Golan. Jag tror att hon har åtalats men jag är inte säker. Det är som den fantastiska filmen “Waltz of bashir”, tecknad där israeliska soldater också berättar om övergreppen på palestinier.

SQ – ”Bryt tystnaden” 2013

I Check-Point trakasseras palestinier och deras skördar får stå så länge att dom ruttnar, minor läggs ut i palestinska åkrar. Materiel för att bygga upp bostäder i Gaza är bristfälligt. Palestinier övervakas numera med drönare. You name it!

Och nu ska det bli straffbart att redovisa detta. Israel som säger sig vara för yttrandefrihet!? Israel ÄR en fasciststat med nazistiska förtecken. Det finns INGEN tvekan om det.

Att visa IDF:s brutalitet hur dom planterar knivar och skyller på attacker, infiltrerar och agerar efter det. Visst israeler attackeras med knivar och slungor men WTF!! Ställer man det i förhållande till vad Israel gör och har gjort sen 1948 då Palestina ockuperades och hur många som mördats sen dess har ingen en aning om. 700,000-800,000 tusen palestinier har fördrivits från sitt land och fick sina byar nerbrända och omdöpta till israeliska namn.

“Slaktaren från Beirut” Ariel Sharon. Han som var ansvarig för dom två massakrer i Libanon mot de två palestinska flyktinglägren ”Sabra” och ”Shatila” 1982 där 17,000 – 20,000 palestinier mördades.

SQ – ”Sadistic & Grotesque” Noam Ckomsky

ÄR DET KONSTIGT OM EN ELLER NÅGRA ISRAELER ATTACKERAS MED MATKNIVAR, STENAR ELLER SLUNGOR!!??

Israel som får det modernaste från USA när det gäller vapen och 4 miljarder dollar i stöd dessutom har Israel en avancerad vapenindustri som testas i Gaza ibland i skarpt läge. Gaza har blivit en lönsam affär.
Vapenlabbet – Gjutet bly En dokumentär som har visats i SVT.

Här ett litet urval av bilder från Israel och deras övergrepp på palestinier som jag har skrivit så många gånger om. Bilderna talar för sig själva. I Kategorier finns en länk Israel-Palestina där finns allt jag har skrivit om.


Meir Ettinger som satte brand på ett palestinskt hem där hela familjen brändes inne bland annat ett spädbarn. Pappan och en son dog på sjukhus. Vad fck han för straff? Ett par månader och han hyllades.Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.