Trump sätter barn i burar!

Precis som dom misstänkta terrorister i Gitmo på Kuba. Man straffar barnen som inte har gjort någonting. Samma taktik som i Israel där barn kidnappas och sätts i fängelse som jag skrev om häromdagen.

Risken är också att dom inte får tillbaka sina barn. Varför inta bara skicka tillbaka dom då som tar sig över gränsen till USA. Men vi vet att USA är ett sjukt land som inte vet något om moral och ta ansvar. Israel är precis samma skit.

Över 2000 barn har tagits från sina föräldrar. Inte nog med det, gränspolisen tar ifrån dom alla tillhörigheter till och med hårband. Trump är störd, mycket störd! Benjamin Netanyahu samma skit fast i en annan hög! Narkopater båda två och Trump är numera en fanatisk zionist då han har konverterat. Hans svärson är ultrakonservativ zionist.

Det är absolut fruktansvärt! Här har vi också ett land som kommenderat Pentagon att bygga upp en armé för rymdkrig!? Öhhhhh…. Är han scientolog också!? För dom har ju helt sinnessjuka idéer om rymdkrig.

Jag undrar vad Melania tycker om detta?

Den lilla flickan som skriker efter sin mamma kommer kanske aldrig att få se henne igen då dom ska sättas i fosterhem och ingen vet längre vilket barn som som tillhör vilken förälder. Vad kommer att hända dessa barn i framtiden? Med dessa traumatiska erfarenheter.

Trumps nya policy har skilt 2000 barn till migranter från föräldrarna sedan i maj. Experter varnar för att familjerna kanske aldrig kan återförenas. Barnlägren drar skam över “the land of the free”.

I gamla varuhus och lagerlokaler hålls tusentals barn inspärrade i väntan på att deras fall ska avgöras. Många har kommit till USA illegalt, genom att korsa Rio Grande tillsammans med sina föräldrar. Men en del av familjerna har faktiskt följt lagen och sökt asyl direkt vid gränsövergången.

Mest kända är Casa Padre, där 1500 pojkar i åldern 10-17 år bor i en byggnad som tidigare huserat Walmart. Pojkarna får vistas utanför byggnaden två timmar om dagen: en timmes gymnastik, en timmes lek.

De olika myndigheterna har nämligen svårt att hålla reda på vem som är förälder till vem. Föräldrar har utvisats utan sina barn. Men för att återfå vårdnaden om barnet måste de befinna sig i USA.

”Risken är väldigt hög att föräldrar och barn kommer att förbli permanent åtskilda”, sa John Sandweg, som tidigare var chef för gränspolisen till New York Times.

Trumps barnläger är en skam för USA

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.