Filmarkivet – vilken skatt att ösa ur!

Himla roligt att se “Husmors”-filmer från olika år. Det finns många roliga gamla reklamfilmer.

Här några.
Veckorevy 1955-11-07 (1955)

Luleå shoppingcentrum. Bilkavalkad i Trollhättan. Stock-car-racing i Stockholm. Ingenjörstrupperna firar 100-årsjubileum. Motorcykeltävlingar i Hindås. Skördevesper i Örja kyrka.
Filmarkivet – Veckorevy 1955-11-07

Filmarkivet – Reklamfilm för tvålen Lux med Christina Schollin.

Husmors filmer hösten 1963 (1963)
Barn är barn. Citrusfrukter. Linolium – Golvbeläggning i Sveriges Radio-huset. Ett modernt golv för moderna människor. Svensk textil. SM-folie. Pama-ris. Trivsel med textil – reklam från Gamlestaden. Nya toner i salongen – reklam för hårtoningspreparatet Igorel. Vänner i köket.
Filmarkivet – Husmorsfilmer hösten 1963

När jag sökte på youtube hittade jag avslöjandet av detta s.k. medium. Fejk så det osar om det. Jag förstår INTE hur folk kan gå denna skit. Det finns flera TV-program som lurar skjortan av folk.


Och så en repris. Min favorit. Väldigt bra gjort!

Och så denna! Sötnosar.

Och så är jag jätteglad över att komma i skinnstället.

Och sen DETTA!! Sverige spelade fantastiskt och gjorde en enorm insats. Jag förstår INTE detta hat och då mot Durmaz! Folk är ju helt sinnessjuka! Och det som hände vid svenska bänken, så sanslöst. Målvakten var suverän! För mig spelar det ingen roll det var en match som hette duga! Heja Sverige!

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Idrott, Internet, Politik, Rättssystem, Reklam, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.