Denna ryssfobi!

I veckan som gick på Forum i SVT2 var det diskussion om trollfabriker och falska nyheter och desinformation. Sverige lägger tydligen all krut på att titta på vad Ryssland har för sig.

Det finns faktiskt dom som är värre än Ryssland. Israel och USA förstås följt av Kina. Förutom Mossad finns för dom allra flesta okända MEMRI, Middle East Media Research Institute.


Sen har vi USA:s Cyberarmé i Monterey i Kalifornien. Dessa trollfabriker finns överallt!

Hur var det nu med Cambridge Analytica? Har alla glömt? Dom försökte sig även på att få Sverige på kroken, specialister på desinformation.

En av dom bästa bloggar som finns enligt mig.
Jinge – Memri = Mossad

En av de mest suspekta aktörerna på desinformationsmarknaden dessa dagar är den israeliska säkerhetstjänsten Mossads propagandaorgan – Memri.

Att Memri skulle vara ett av Israel och Mossads propagandaorgan förnekas frenetiskt från Israels advokaters sida, och därmed också den svenska extremhögern i alla dess skepnader. Men i praktiken så kan ingen förneka att Memri startades av två officerare från den israeliska militära underrättelsetjänsten, och att dess målsättning alltid har varit att översätta mycket partiskt och selektivt.

Att tidningar tar in material som kommer från eller via Memri är minst sagt problematiskt. De gör det oftast av det enkla skälet att det är gratis. Dessutom så anser Memri att de har copyright på allt de översätter. Det betyder i praktiken att Memri kan översätta en artikel från arabiska till ett annat språk och hävda att det inte kostar något att publicera texten. Detta – även om de skulle översätta korrekt, vilket bara sker då artikeln framställer araber/muslimer i negativ dager.

Memri hävdar att de har en budget på mellan två och tre miljoner dollar, men alla bedömare vet att deras verksamhet är betydligt dyrare. De har ett antal neo-konsvervativa stiftelser i USA som donerar pengar till verksamheten, men man är övertygade om att merparten av pengarna kommer från Israel, som i sin tur fått dem från amerikanska skattebetalare.

Memri har kontor i Irak, London, Berlin, Jerusalem, Tokyo, Tel Aviv och förstås Washington. De översätter tidningsartiklar och filmer från arabiska till engelska, hebreiska, italienska, franska, tyska, japanska och spanska. De som tror på att det enbart är några amerikanska stiftelser som betalar denna gratis ”nyhetsbyrå” måste lida av svår inbillningssjuka.

Jag har skrivit MYCKET om Israel här bl.a. om Israels trollindustri.
SQ – Dom zionistiska trollen
SQ – Trollindustrin

Det är för mig obegripligt att det finns en sån ryssfobi som här i Sverige. Kan det bero på alla zionister som finns här och som vill fullständigt amerikanisera Sverige? Sverige är ju en klientstat till USA/Israel. Hade jag varit ung idag hade jag stuckit från Sverige och långt bort. Tänk att denna lilla folkgrupp på runt 20 miljoner i världen har så stor makt över oss alla i väst. I Sverige är dom runt 18 till 20 tusen! Jag är verkligen glad att jag inte är ung idag, den saken är klar.

Peter Wallenberg, den gamle sa i en dokumentär för några år sedan: “att verka och och inte synas”. Jo, det är så dom gör. En bra dokumentär i tre delar.

GRATTIS till Ryssland i VM! Ett lag som har hånats och skrattats åt och nu är dom i final. Vilken räddning! Jag så bara slutet.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.