Det går inte att vara färgblind inför en folkmordsideologi

Intressant titel med tanke på både NMR och ”Vänskapsförbundet Israel och Sverige”.

NMR (Nordiska motståndsrörelsen) ska naturligtvis portas från Almedalen och enligt mig ska dom förbjudas. Men jag tycker också att lobbygrupper som ”Vänskapsförbundet Israel och Sverige” ska portas då dom sprider sin propaganda om zionism där Israel har MYCKET blodiga händer med sitt folkmord på palestinier som har pågått sen 1948 och pågår.

”Vi är folket” står det på nazisternas ryggar! Dom är så fan heller inga representanter för folket!! Vad skulle hända om NMR och SD fick makten? Skulle vi få en ny Hitler? Skulle det byggas nya koncentrationsläger? Nu tror jag inte att det skulle hända då det finns så starka viljor på annat håll som styr över människors liv i Sverige.

Jag behöver inte ens läsa den Krönikan av Orrenius för jag vet ändå vad som står där. Nazister och zionister hatar dessutom HBTQ-rörelsen. Det ska inte tillåtas grupper som vill störta demokratin! Det ska inte tillåtas lobbygrupper som också vill störta demokratin! Lobbygrupper är ett helvete! Framförallt dom zionistiska som det finns gott om i Sverige. Ett jävla sattyg!

Själv tycker jag, lägg ner Almedalen för det är ingen plattform för demokratin längre. OCH vart tog Bert Karlsson vägen? KD:s följeslagare, nej det gick väl inte så bra. En flopp rätt och slätt.

Någon får kanske slag med en sådan jämförelse men jag som följt Israel/Palestina-konflikten sen 70-talet vet jag vad talar om. OCH jag läser fler tidningar än dom svenska som inte rapporterar om dom hemskheter som Israel gör mot palestinierna. Svensk media är INTE opartiska då dom väljer efter sina egna intressen vad vi ska läsa. Här finns också vilka som är med i Bilderberg-Group. Det säger ju en del om maktförhållandena.

Bonnier, Mittmedia, Schibsted, Stampen, Gota Media

Jag stängde ner mitt Twitter-konto då jag blev så fruktansvärt trött på alla trollkonton och islamofober m.fl. men jag kan läsa konton och ett favoritkonto är: Twitter.com/WallenAnette

Jag tycker att Lars Adaktusson är så obehaglig att jag får allergiska utslag. Hans arrogans, hans kroppsspråk och hans sätt att tala. Jag tyckte redan illa om honom när han var på SVT som nyhetsuppläsare för många herrans år sedan. Det förvånar mig inte ett dugg att han är en fanatisk zionist.

Här är ett axplock vad Israel gör mot palestinierna! Det pågår dagligen dessa övergrepp.

Israel vill stoppa bilder på soldater

Israel and the U.S. CREATED Hamas, Hezbollah and Al Qaeda

Slakten på palestinier

Israelisk poet bannlyst

BDS och yttrandefrihet

Terrorn för palestinierna – dag ut, dag in och åren går…

Om inte kameran hade varit med…

Israel förstör solpaneler i Yatta och i Jubbet al-Dhib!

”Ambulansen i Gaza” dokumentär

Tears for Gaza”

The Settlers av Shimon Dotan – Bosättarna på Västbanken

Israels kampanj för att peta brittiska politiker och här har Ebba Busch Thor som glatt har IDF-tröja på sig i Israel

Zionistens lycka!

IDF är mördarmaskiner!!

Dödade palestinska barnets pappa dog

”We are beating up on people who are simply helpless”

”Hela detta land är vårt. Alltihop, från havet till floden”

Kritik av Israels politik förvrids till antisemitism”

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Reklam, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.