Vad F@N är det för fel på Sverige!!??

Sverige brinner och beslutsfattare verkar inte vilja ha hjälp av Ryssland när dom har värstingplan! Plan som tar 270 ton vatten!! Dessa går från land ner i vatten och blir till hälften en båt.

WTF!!Ring Putin för helvete!! Är det den svenska ryssfobin som spökar? Låter man hellre byar brinna ner? Det går ju inte att tro att dom erbjuder sig.

Detta är plan som inte går av för hackor. Dom italienska tar 8 ton vatten. Lite skillnad. Bränder som blivit släckta mycket fortare. Jag ryser när jag ser dessa bautastora plan. OM Sverige inte vill ha dessa plan så borde Sverige skämmas!

The Beriev BE-200 is a multipurpose amphibious aircraft manufactured by Russia-based Irkut, The BE-200 cooperation programme includes key aviation industry companies such as Beriev Aircraft, Airbus, EADS-Irkut Seaplane. The BE-200 can be configured for fire fighting, search and rescue, maritime patrol and environmental monitoring, cargo and passenger transportation operations. It can take off and land on unprepared airstrips and water. Designed as a multirole amphibious platform, the BE-200 can be configured for a range of missions. The aircraft is a high-wing T-tail monoplane with a single-step design hull. The design provides stability in water. The BE-200 mission variants include fire-fighting, search and rescue, freighter, passenger aircraft and ambulance. The fire-fighting variant has a crew of two members, and is fitted with fire extinguishing fluid and water tanks. The aircraft can drop 270 ton of water on the fire area without refuelling.

Lite skillnad.

Bombardier 415 Superscooper Picking up Water lake Snyten Norberg västmanland Sweden

Faktiskt helt fel att Sverige tackat nej till hjälp från Ryssland.
Sverige ska ha tackat nej till ett ryskt erbjudande om att sätta in vattenbombningsplan påstås det på sociala medier. Om det är falskt eller inte spelar ingen roll.

Sverige BORDE frågat Ryssland om hjälp när bränderna bara sprider sig och hur många är anlagda undrar jag?

Sverige ska ta ställning om ett sådant erbjudande kommer.

DN – Faktiskt helt fel (Betalvägg)

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.